Tips hoe jouw immuniteit tegen virussen te versterken.

De wereld staat op zijn kop door het Corona Virus.

  • Wat doe jij ermee?
  • Hoe ga je er mee om?

Tips hoe jouw immuniteit tegen virussen te versterken

Besef goed dat alles energie is. En dat we leven met de Wet van Aantrekkingskracht.

Verhoog je frequentie!

Hoe hoger jouw frequentie is, hoe meer immuun je bent voor virussen. Hoe lager jouw frequentie is, hoe kwetsbaarder je hiervoor bent.  Als een virus met zijn lage frequentie in je lichaam kom, kan het groeien wanneer jij een lage frequentie hebt.

Verhoog je eigenwaarde

Hiermee verhoog je jouw frequentie. Geloof in jezelf. Zie en voel hoe waardevol je bent! Hoe hoger jouw eigenwaarde, hoe meer immuun je bent voor virussen. Virussen hebben dezelfde frequentie als een lage eigenwaarde. Minderwaardig/niet goed genoeg voelen maakt je kwetsbaar voor het aantrekken van virussen. Lage eigenwaarde geeft een goeie omgeving voor virussen om te groeien en gedijen in jouw lichaam.

Wees niet angstig en laat stress los

Laat angst los. Koppel je ook los van de angst van het groepsbewustzijn. Angst heeft ook een lage frequentie. Angst haalt je energie en frequentie omlaag. Het onderdrukt jouw immuunsysteem. Angst en stress maakt je ziek!

Zend de boodschap naar je lijf dat je veilig bent

Emotionele ondersteuning:

Voed je lichaam met liefde, zelfacceptatie, zelfkoestering en vertrouwen. Hou je zelf in de hoge frequenties van Onvoorwaardelijke Liefde, Compassie, Vrede en Dankbaarheid. Download het in elke cel van je lichaam. Dit versterkt je immuunsysteem.

Fysieke ondersteuning:

Maak je immuunsysteem sterk door ook het te voeden met fysieke ondersteuning (bijv. verse gember thee) en voldoende rust

Focus op datgene wat je wenst

en niet op datgene wat je niet wenst. Wet van Aantrekkingskracht: Je trekt aan waar je op focust. Wat je ook hoort in de media, je hebt de keuze waar jij op focust. Maak de beste keuze voor jou. Creëer je eigen ondersteunende omgeving.

En stuur liefde en compassie naar de wereld

Heb je meer steun nodig? Boek dan jouw consulten hier.

Toi toi!