Over Manon de Jongh

Mijn naam is Manon de Jongh. Al van kinds af aan ben ik dol op dieren en puzzelen. Mijn liefde voor beiden gebruik ik nu ook in mijn diensten voor cliënten.

Veel nare ervaringen hebben me gehinderd. Het maakte dat ik me kleiner maakte. Ook kreeg ik fysieke klachten. Gelukkig veranderde veel toen ik de ThetaHealing-technieken leerde. Er ging een wereld voor me open en kreeg een andere kijk op het leven. Vooral de wonderlijke resultaten intrigeerden me. Pijn, ziekte, voedsel-intoleranties en andere fysieke verschijnselen ebten weg. Ik besef nu hoe krachtig we als mens zijn en hoeveel invloed we hebben op ons leven. Met vreugde en verwondering volgde ik alle ThetaHealing cursussen en heb de hoogste beroepserkenning hierin gehaald. Ik kon de resultaten van ThetaHealing niet meer voor mezelf houden. Dit gun ik anderen ook.

Met liefde en passie draai ik mijn praktijk. Als ervaren Mind-Detective en ThetaHealing Coach spoor ik nu de diepverborgen puzzelstukken op die onder iemands problemen liggen. Mijn sterke kant is tussen die belemmeringen de verbanden te ontdekken. Deze ondermijnen ieders ware potentieel. Wat mensen drijft (ik wil) en wat mensen tegenhoudt (ik ben bang) fascineert me enorm. Ook voel ik me bevoorrecht om de levenskwaliteit voor mens en dier in zo’n heerlijke diepe Theta-staat mag helpen verbeteren. Deze holistische manier van dienen is heel bijzonder en krachtig. Ook als ThetaHealing® Teacher geniet ik enorm van cursisten die direct wonderlijke resultaten behalen. Het zijn allemaal cadeautjes.

Naast het volgen van een 4 jarige intuïtieve AuraReading & Healing opleiding, diverse cursussen in dierencommunicatie en vele ThetaHealing trainingen ben ik met de hoogste onderscheiding in ThetaHealing, ‘Master’ & ‘Certificate of Science’, bevoegd om les te geven in:

Basic, Advanced, Dig Deeper, Manifesting & Abundance, Intuitive Anatomy, Rainbow Children, Disease & Disorder, DNA3, World Relations, Game of Life, Rhythm, Soul Mate, Animal Class, Plant Class.

Warme groet
en wellicht tot ziens.

Manon

Mind Detective Manon - ThetaHealing - Manon de Jongh

Theta Healing® cursussen die Manon heeft behaald

 • Master in ThetaHealing®
 • Certificate of Science in ThetaHealing®
 • Cert. Theta Healing® DNA2 Basic
 • Cert. Theta Healing® DNA2 Advanced
 • Cert. Theta Healing® Dig Deeper
 • Cert. Theta Healing® Intuitive Anatomy
 • Cert. Theta Healing® Manifesting & Abundance
 • Cert. Theta Healing® Rainbow Children
 • Cert. Theta Healing® Disease & Disorder
 • Cert. Theta Healing® DNA 3
 • Cert. Theta Healing® World Relations
 • Cert. Theta Healing® RHYTHM To A Perfect Weight
 • Cert. Theta Healing® Game Of Life
 • Cert. Theta Healing® Wealth Consciousness
 • Cert. Theta Healing® Soulmate Day
 • Cert. Theta Healing® Animal Class
 • Cert. Theta Healing® Plant Class
 • Cert. Theta Healing® Family Ties
 • Cert. Theta Healing® 7 Planes of Existence
 • Cert. Theta Healing® Basic DNA Instructors
 • Cert. Theta Healing® Advanced DNA Instructors
 • Cert. Theta Healing® Dig Deeper Instructors
 • Cert. Theta Healing® Soul Mate Instructors
 • Cert. Theta Healing® Rhythm To A Perfect Weight Instructors
 • Cert. Theta Healing® Manifesting and Abundance Instructors
 • Cert. Theta Healing® World Relations Instructors
 • Cert. Theta Healing® DNA3 Instructors
 • Cert. Theta Healing® Game Of Life Instructors
 • Cert. Theta Healing® Disease & Disorders Instructors
 • Cert. Theta Healing® Animal Class Instructors
 • Cert. Theta Healing® Plant Class Instructors
 • Cert. Theta Healing® Intuitive Anatomy Instructors
 • Cert. Theta Healing® Rainbow Children Instructors
 • Cert. Aura Reading & Healing
 • Animal Communication Basic
 • Animal Communication Advanced
 • Matrix Energetics
 • Quantum Being
Mind Detective Manon - ThetaHealing - Manon de Jongh