Manon de Jongh

Een puzzelaar in hart en ziel.
Waarnemen vanuit een ander perspectief.

Ik los blokkades op voor ondernemers, die belemmerende overtuigingen hebben op zichtbaarheid, geld en succes,
zodat ze met hun bedrijf succesvol tot bloei kunnen komen.

Mijn naam is Manon de Jongh. Als mijn leven over rozen was gegaan zou ik waarschijnlijk nooit transformatiecoach geworden zijn. Ik heb van ver moeten komen om te zijn waar ik nu sta. Nare ervaringen hebben me lange tijd gehinderd. Hierdoor was ik gaan geloven dat ik niets waard was, dat ik er niet toe deed en dat ik geen ruimte mocht innemen. Het maakte dat ik me kleiner maakte. Door mijn zelfbeeld verstopte ik me liever dan dat ik me liet zien en voelde me dikwijls neerslachtig. Ook kreeg ik fysieke klachten.

VAN BEKLEMMING NAAR BEVRIJDING

Mijn beperkende patronen en daardoor het onderdrukken van mijn potentie, hebben me lang gevangengehouden. Totdat ik in diepe transformatie trainingen ontdekte dat ikzelf degene was die mij tegenhield. Dáár lag de sleutel tot diepe verandering. Er ging een wereld voor me open en het gaf me een andere kijk op het leven. Ik begon het verhaal achter het verhaal te zien. Gaandeweg zag ik mijzelf en mijn ervaringen in een ander licht.

Vele beklemmingen (blokkades) heb ik toen opgeruimd. Hierdoor werd ik bevrijd uit de vervelende dynamiek.
Eindelijk voelde ik mijn waarde en betekenis.
Ik heb bestaansrecht, ik mag er zijn en ruimte innemen.
Het voelde vrijer, lichter. Wat had ik daarnaar verlangd!
Na het elimineren van nog meer belemmerende gevoelens en overtuigingen verdwenen ook mijn fysieke aandoeningen.

VAN PERSOONLIJK NAAR PROFESSIONEEL

Ik weet nu hoe krachtig we als mens zijn en hoeveel invloed we hebben op ons leven. De ontdekking dat veel mensen met soortgelijke zelfbeperkende gevoelens en overtuigingen worstelen, raakte mij nog meer. Ik wilde mensen professioneel helpen! Zo’n mooie vooruitgang gun ik anderen ook.

PASSIEF ONDERNEMEN

Met deze wens ben ik mijn onderneming gestart. Ook al was ik professioneel behoorlijk gegroeid, het voelde oncomfortabel om geld te ontvangen voor mijn diensten. Alsof ik anderen beroofde van geld. Alsof ik profiteerde van andermans pijn en belemmeringen. Daarnaast was ik huiverig veroordeeld te worden voor wat ik deed. Ook voelde het gevaarlijk om zichtbaar te zijn, boven het maaiveld uit te steken. Het maakte dat ik me inhield. Maar ja, welke potentiële klanten kunnen me dan vinden?

NAAR ACTIEF ONDERNEMEN

Dit inzicht gooide me over een andere boeg. Want hoe zonde zou het immers zijn als ik mezelf saboteer om deze potentiële klanten te kúnnen bereiken?
Ik ging mijn angst voor zichtbaarheid, mijn beperkende overtuigingen over geld en succes en andere ondernemersbelemmeringen opheffen.
En dít doe ik nu voor veel andere ondernemers, zodat óók zij meer klanten kunnen bereiken. (Het ‘tripple-effect’); effect op effect op effect.

DIT MAG JE OVER MIJ WETEN

Met liefde en passie draai ik mijn praktijk. Mensen omschrijven mij vaak als empathisch, warm, betrokken en creatief. Naast intuïtief waarnemen ben ik ook een echte denker en een gedreven speurneus om de onderste steen boven te halen. Als ervaren Mind-Detective spoor ik de diep verborgen puzzelstukken op die onder iemands problemen en weerstand liggen. Mijn sterke kant is tussen die belemmeringen de verbanden te ontdekken, die iemands ware potentieel ondermijnen.
Wat mensen drijft (ik wil) en wat mensen tegenhoudt (ik ben bang) fascineert me enorm.

MIJN VISIE

De mindset van jouw onderbewustzijn heeft de regie over jouw leven. Het kan je maken, het kan je breken. Je laat iets toe of niet. Iets is veilig of niet.

Het onderbewustzijn is een innerlijk automatisme dat jou aanstuurt om gevaren te vermijden en binnen je comfortzone te blijven, zodat jij het ‘overleeft’ en niet in beweging komt. Voorbeelden kun je in mijn blogs terugvinden.

Alles wat je hebt te doen, is je bevrijden van ballast en de mindset van jouw onderbewustzijn te herprogrammeren. Transformeer om fijnere en blij-makende mogelijkheden te creëren.

Met de hoogste onderscheiding in ThetaHealing, ‘Master’ & ‘Certificate of Science’

…  ben ik bevoegd om les te geven in:
Basic, Advanced, Dig Deeper, Manifesting & Abundance, Intuitive Anatomy, Rainbow Children, Disease & Disorder, DNA3, World Relations, Game of Life, Rhythm, Soul Mate, Animal Class, Plant Class, You & Your Significant Partner, You & The Creator, You & Your Inner Circle, You & The Earth.

Theta Healing® cursussen die Manon heeft voltooid:

 • Master in ThetaHealing®
 • Certificate of Science in ThetaHealing®
 • Cert. Theta Healing® DNA2 Basic
 • Cert. Theta Healing® DNA2 Advanced
 • Cert. Theta Healing® Dig Deeper
 • Cert. Theta Healing® Intuitive Anatomy
 • Cert. Theta Healing® Manifesting & Abundance
 • Cert. Theta Healing® Rainbow Children
 • Cert. Theta Healing® Disease & Disorder
 • Cert. Theta Healing® DNA 3
 • Cert. Theta Healing® World Relations
 • Cert. Theta Healing® RHYTHM To A Perfect Weight
 • Cert. Theta Healing® Game Of Life
 • Cert. Theta Healing® Wealth Consciousness
 • Cert. Theta Healing® Soulmate Day
 • Cert. Theta Healing® Animal Class
 • Cert. Theta Healing® Plant Class
 • Cert. Theta Healing® Family Ties
 • Cert. Theta Healing® 7 Planes of Existence
 • Cert. Theta Healing® You & Your Significant Partner
 • Cert. Theta Healing® You & The Creator
 • Cert. Theta Healing® You & Your Inner Circle
 • Cert. Theta Healing® You & The Earth
 • Cert. Theta Healing® Love of Self
 • Cert. Theta Healing® Basic DNA Instructors
 • Cert. Theta Healing® Advanced DNA Instructors
 • Cert. Theta Healing® Dig Deeper Instructors
 • Cert. Theta Healing® Soul Mate Instructors
 • Cert. Theta Healing® Rhythm To A Perfect Weight Instructors
 • Cert. Theta Healing® Manifesting and Abundance Instructors
 • Cert. Theta Healing® World Relations Instructors
 • Cert. Theta Healing® DNA3 Instructors
 • Cert. Theta Healing® Game Of Life Instructors
 • Cert. Theta Healing® Disease & Disorders Instructors
 • Cert. Theta Healing® Animal Class Instructors
 • Cert. Theta Healing® Plant Class Instructors
 • Cert. Theta Healing® Intuitive Anatomy Instructors
 • Cert. Theta Healing® Rainbow Children Instructors
 • Cert. Theta Healing® You & Your Significant Partner Instructors
 • Cert. Theta Healing® You & The Creator
 • Cert. Theta Healing® You & Your Inner Circle
 • Cert. Theta Healing® You & The Earth
 • Cert. Aura Reading & Healing
 • Animal Communication Basic
 • Animal Communication Advanced
 • Matrix Energetics
 • Quantum Being
Mind Detective Manon - ThetaHealing - Manon de Jongh