Downloads versus Affirmaties

De volgende vragen worden me vaak gesteld.

  • Wat zijn downloads?
  • Wat is het verschil tussen affirmaties en downloads?
  • Waarvoor dient het?
  • Hoe kan je ze ontvangen?

Ik zal het je hier uitleggen. Het beste is ze zélf te ontvangen en het effect ervan te ervaren.

Positieve affirmaties

Positieve affirmaties zijn zinnen die je geregeld zegt en denkt om je te ondersteunen in gevoel en overtuiging. Voorbeelden zijn:
Ik ben meer dan goed genoeg.
Ik ben het waard om gelukkig te zijn.
Elke dag voel ik me beter en sterker.
Ik ben heel krachtig. 
Ik heb altijd meer dan genoeg geld en middelen.

Om de positieve affirmaties voor je te laten werken moet je ze voor lange tijd – meestal minimaal 3 maanden – 3x per dag, met het juiste ondersteunde gevoel erbij, herhalen en herhalen, voordat je ze uiteindelijk in je systeem verkrijgt. Je hebt affirmaties eerst voor lange tijd in je bewustzijn, voordat ze neerdalen in je onderbewustzijn.

Downloads

Downloads kun je vergelijken met positieve affirmaties. Het grote verschil met affirmaties is dat je downloads niet veelvuldig voor lange tijd hoeft te herhalen om ze uiteindelijk in je onderbewustzijn te hebben voor je het effect ervan in je leven kan ervaren.

Bij het ontvangen van downloads ontvang je ze namelijk metéén in je onderbewustzijn. Je kunt het effect ervan direct en/of binnen enkele dagen ervaren. Je hoeft ze niet meer te herhalen en je kan duizenden downloads in één keer ontvangen. Vanaf het moment dat je de programma’s hebt, kun je er plezier van hebben.

Ondersteunende affirmaties downloaden in je systeem

Je kunt het vergelijken met het downloaden van programma’s naar je computer. Je drukt op de knop, download een programma naar je computer en voilá ….. het programma werkt. Met het downloaden van ondersteunende affirmaties, op gebied van elk gewenst onderwerp, is het benodigd om in een diepe ontspannen staat te komen, de theta-staat. In de theta-staat heb je toegang tot het onderbewustzijn. Wanneer je in deze diepe ontspannen staat bent en je luistert naar de ondersteunende downloads en je zegt ‘JA’ om ze toe te laten, ontvang je ze diréct in je onderbewustzijn.

Waarvoor dienen downloads?

Downloads zijn programmeringen voor je hele systeem en ondersteunen je zowel fysiek, genetisch, emotioneel als op spiritueel niveau. Programmering zijn gecodeerd als ondersteunende overtuigingen en gevoelens. Ze zijn er voor je emotionele en fysieke gezondheid, voor relaties (met jezelf en anderen), liefde (voor jezelf en anderen) geld, overvloed, werk, voor het bereiken van je doelen, het realiseren van je wensen en dromen en voor welk levensgebied of op welk thema dan ook. Ze ondersteunen je in het bereiken van wat je wenst.

Wat bedoel je met programmering?

Elk programma dat je in je onderbewustzijn hebt regeert meer dan 95% van jouw leven en gezondheid. Elke programmering bevat informatie. Ze gaan o.a. over gevoelens en overtuigingen. De informatie in de programmering maakt dat iets okay of niet okay voor je is. Iets is veilig of niet. Je staat ergens voor open of niet. Je laat het toe of je houdt het tegen en vermijdt het, bewust of onbewust. Het zijn als ware je innerlijke deuren, open of dicht.

BIJVOORBEELD:
Belemmerende programmering:
🙁

  • Als je gelooft dat dingen niet lukken, zullen ze niet lukken en kun je niet succesvol manifesteren.
  • Als je onbewust gelooft dat het gevaarlijk is om in de schijnwerpers te staan, zul je het vermijden, bewust of onbewust.
  • Als je denkt dat je je vrijheid verliest als je een liefdesrelatie hebt, zal je deur dicht zijn voor relaties.

Ondersteunende programmering:
🙂

  • Als je overtuigt bent dat alles je lukt, dan lukt het ook.
  • Als je in jezelf gelooft en verwacht dat je altijd gerespecteerd wordt, dan zal het een stuk veiliger voelen om in de schijnwerpers te staan.
  • Als je gelooft dat het mogelijk is om je eigen vrijheid te bewaren binnen een liefdesrelatie, dan zal de deur voor een relatie met betrekking tot je eigen vrijheid openstaan.

 

“Whether you think you can, or think you cannot, YOU ARE RIGHT!” – Henry Ford “

Vertaald in het Nederlands: “Of je nu denkt dat je het kunt, of denkt dat je het niet kunt, JE HEBT GELIJK!”

 

Bij het ontvangen van ondersteunende downloads open je meer deuren.
Je creëert meer mogelijkheden.
Je vergroot jouw kansen op het gebied van het thema van de downloads.

Stem je onderbewustzijn af op wat je wenst

Werk aan de 95% van je systeem, je onderbewustzijn, om veel meer invloed op je leven en gezondheid te hebben. Ontvang downloads. Ik heb downloads beschikbaar voor je op gebied van verschillende onderwerpen. Je vindt ze op mijn website. Bestel ze hier.

1001 Downloads over ‘Evenwicht en Balans’ (kosteloos)

1001 Downloads over ‘Eigenwaarde’

1001 Downloads over ‘Zelfredzaamheid’

1001 Downloads over ‘Jouw Ideale gewicht’ 

Vergroot je kansen door het ontvangen van ondersteunende downloads. 

 

Wil je ook innerlijke belemmeringen oplossen?

Boek dan jouw consulten hier.

Tot mails/ziens.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *