Vergroot je Eigenwaarde, Verbeter je Leven – 1001 downloads + gratis Eigenwaarde-Test

In mijn praktijk heb ik ervaren dat een gebrek aan een gezonde eigenwaarde, één van de grootste belemmeringen is onder élk probleem. Het is vaak ook de grootste blokkade in het bewerkstelligen van wat iemand graag wil verwezenlijken. Wat jouw onderbewustzijn denkt en voelt over wat veilig is en wat jij o.a. waard bent, bepaalt wat jij toelaat en wat je tegenhoudt.

Gezonde of ongezonde eigenwaarde

Bewuste en onbewuste overtuigingen over jouw waarde kunnen je maken of breken. Ze zijn zo basaal en hebben een effect op elk gebied van je leven. Voorbeelden van beperkende gevoelens en overtuigingen:

Ik ben niet goed genoeg.
Ik ben ongewenst.
Ik ben nergens goed in.
Ik ben minder waard dan een ander. 
Ik ben niet leuk genoeg.
Ik moet me klein houden.
Het is egoïstisch om te doen wat ik leuk vind.
Ik word altijd afgewezen. 
Er is iets mis met mij; Ik ben incompleet.
Ik moet anders zijn.
Ik ben onbelangrijk; Ik doe er niet toe.
Ik durf mijn grenzen niet te zetten; Ik laat over me heen lopen.

Hoe werken belemmerende overtuigingen door?

Neem nou de beperkende overtuiging ‘Ik ben niet goed genoeg’

Als je gelooft dat je niet goed genoeg bent, dan heb je geen vertrouwen in jezelf. Je twijfelt aan jezelf en dit beïnvloedt je gevoel over jezelf. Deze overtuiging en gevoelens kunnen je mogelijk, zoals hieronder beschreven, beïnvloeden. Wees er bewust van dat een bepaalde overtuiging bij verschillende mensen ook verschillend kunnen doorwerken.

Op gebied van:

  • Werk: Je twijfelt of je wel goed genoeg bent om te doen wat je écht leuk vindt. Je neemt genoegen met je huidige baan. Dát wat je écht leuk vindt, voelt misschien als onmogelijk of te hoog gegrepen. Solliciteren zal spanning opleveren omdat je al verwacht dat ze je toch niet goed genoeg vinden. Je begint maar niet met een eigen business want wie zit er nou op jou te wachten?
  • Liefde: Je durft niet een liefdes-relatie te beginnen omdat je verwacht dat je toch wel weer afgewezen en verlaten wordt. Je laat jezelf ook liever niet helemaal zien, want dan ziet de ander dat je niet goed genoeg bent.
  • Financiën: Omdat je gelooft dat je niet goed genoeg bent, geloof je waarschijnlijk ook dat je geen geld waard bent. Je houdt het hebben, het ontvangen en het verdienen van meer dan genoeg geld tegen. Als je veel geld hebt, geef je het misschien snel uit. Je bent immers geen geld waard omdat je niet goed genoeg en niet genoeg waard bent.
  • Gezondheid: Je bent onzeker over jezelf en over je doen en laten. Het levert je continue stress op. Je hebt er pijn in je buik van, spanning in je lichaam. Als je de stress niet loslaat dan ontwikkel je chronische klachten. Je wordt hierdoor vatbaar voor ziektes en aandoeningen
  • Succes: Je voelt je misschien zó minderwaardig dat je zelfs gelooft dat je een mislukkeling bent. Je gelooft dat anderen beter zijn dan jij. Je gelooft misschien dat je gedoemd bent om te mislukken. Je hebt je kansen op succes al opgegeven. Je begint er niet eens aan.

Misschien herken je jezelf hierin. Of je kunt je misschien bedenken hoe jouw eigen beperkende overtuigingen en gevoelens jou op bepaalde gebieden saboteren. Je begrijpt vast wel dat belemmerende overtuigingen en gevoelens voor iedere persoon anders uitwerkt.

Je kunt misschien bewust geloven dat je volwaardig bent, maar je onderbewustzijn kan daar anders over denken. Je onderbewustzijn heeft de grootste invloed, zo’n 95 tot 99%, op de koers van jouw leven.

Zelfwaardering-test van Rosenberg:

10 uitspraken. In hoeverre ben je het ermee eens? Pak een stuk papier erbij en geef de uitspraken een cijfer. Wat is jouw score? Hoe staat het met jouw zelfwaardering?

Vergroot je eigenwaarde met 1001 downloads

– On Demand

Op een tijdstip naar keuze kun je je eigenwaarde vergroten door 1001 ondersteunende downloads rondom eigenwaarde te ontvangen. Ik heb deze al voor je beschikbaar. Door te luisteren naar de video-recording wordt je in een diep ontspannen staat gebracht. Vervolgens worden de ondersteunende overtuigingen en de frequenties van ondersteunende gevoelens naar jouw onderbewustzijn ‘gedownload’. De 1001 Eigenwaarde-downloads gaan over 30 subgebieden rondom het creëren en verkrijgen van een gezond besef van eigenwaarde.

Bestel het hier: 1001 Downloads over ‘Eigenwaarde’

 • Je zult je beter voelen over jezelf en over jouw plek in de wereld.
 • Je zult meer in jezelf geloven.
 • Je vergroot je succeskansen op elk gebied.

Vergroot jouw kansen
door het ontvangen van ondersteunende Eigenwaarde downloads. 

Verkrijg DÉ Super-Upgrade
voor Jouw Basis – Jouw Gehele Zijn.

 

Hier kun je lezen over wat Downloads zijn: Downloads versus Affirmaties

 

Vergroot je eigenwaarde, verbeter je leven!

 

BOEK NOG MEER VOORUITGANG:

Je hebt het recht om je te ontwikkelen en vooruit te komen.
En je verdient het ook!

Ik ondersteun je graag in jouw ontwikkeling.
Tot mails/ziens.