Events & Trainingen

Regelmatig worden er trainingen op lokatie gegeven en gratis online events over o.a. Geld, Relaties en Gezondheid. Voor inschrijving en het nieuwste aanbod, zie de agenda.

Doel van onze training

De online events bieden een ingang tot de diepere lagen van jouw bewustzijn. Ze zijn bedoeld om je waarneming te verruimen. Tijdens de events zal je onder begeleiding van Mind Detective Manon jouw onbewuste belemmeringen ontmaskeren. Tevens kunnen voor jou een aantal blokkades direct door Manon worden opgeheven.

In de trainingen op lokatie leer je krachtige Mind-Technieken die je direct zelf kunt toepassen. Hiermee geef je jezelf het roer in handen in privé en werk. Je wereld verruimt en je mogelijkheden vergroot.

Resultaat van onze training

Tijdens de online events zal het direct inzichtelijk voor jou zijn of jij je deuren open of dicht hebt voor wat jij wenst en graag wilt ervaren. Zolang je niet bewust bent van blokkades zit je ongemerkt vast. Nu je hiervan bewust bent heb je een keuze om je vrij te maken. Dit geeft jou mogelijkheden.

De trainingen op lokatie zullen je veel eyeopeners en aha momenten kunnen bieden. Binnen een mum van tijd heb je bijzondere vaardigheden en healingtechnieken eigen gemaakt. Tijdens het uitwisselen met medecursisten geef én ontvang je direct healings. Je zult deuren openen voor wat je echt graag wilt realiseren.

Met ThetaHealing® technieken zul je op elk levensgebied onbewuste belemmeringen voor jezelf, je kinderen, dieren en anderen ontmaskeren en opruimen. Pluk de vruchten voor de rest van je leven!

Heeft u vragen of opmerkingen over onze trainingen?

Vraag een consult aan

Consulten

Persoonlijk online

Samen onderzoeken wij wat jou innerlijk tegenhoudt. Blokkades ruimen wij direct op.

Lees meer…

Dieren

Persoonlijk op afstand

Opruimen van innerlijke belemmeringen beïnvloedt gezondheid, gevoel en gedrag.

Lees meer…

Consulten

Persoonlijk online

Lees meer…

Mind Detective Manon - ThetaHealing - Manon de Jongh

Events

Online en op lokatie

Lees meer…

Dieren

Persoonlijk op afstand

Lees meer…

This post is also available in: Engels

GRATIS en vrijblijvend 10. min. Testen-Consult via Skype. Vraag hier aan

GRATIS en vrijblijvend 10. min. Testen-Consult via Skype. hhVraag hier aan

x