Wie zit er nou op mij te wachten? Dit is gewoon een mindf*ck!

Herken je dit? Het gevoel dat niemand op jou zit te wachten? Eerlijk gezegd worstelde ik daar zelf ook mee. Toen ik als ondernemer begon met mijn diensten aan te bieden ging de vraag ‘Wie ben ik, om dat te doen?’ vaak door me heen. Ik voelde me zo onzeker. Weinig zelfvertrouwen smoorde mijn kracht. Totdat iemand de vraag aan mij stelde: ‘Wie ben jij niet?’ Nou, dat was echt een eyeopener voor me.

Hoezo zit niemand op jou te wachten?
Heeft niemand problemen die jij voor ze kunt oplossen? Je hebt toch iets gaafs in huis waar je zoveel anderen mee kan helpen? Ik hoor je denken:”Ja, maar er zijn al zoveel anderen die dit ook bieden.” Je onderbewustzijn probeert jou veilig te houden. Het creëert allemaal excuses om ‘onveiligheid’ te vermijden. Weet je hoeveel mensen op deze aardbol rondlopen? Zou jij ze allemaal kunnen dienen? Natuurlijk niet. Dan zou de druk zelfs veel te groot worden. Je mag juist van geluk spreken dat je er niet alleen voor staat. En er zijn klanten die juist bij JOU passen én die op zoek zijn naar jou!

Weinig zelfvertrouwen saboteert jouw groei als ondernemer
Met jezelf inhouden heeft nog nooit iemand succes geboekt. Dus sleutel aan je zelfvertrouwen. Eigenwaarde is de basis van jouw ‘Zijn’. Hoe meer jij in jezelf gelooft, hoe meer je gaat stralen en hoe meer je potentiële klanten naar je toetrekt.

Geloof in jezelf. Je bent niet voor niets geboren. 
Maak die switch en ga in je kracht staan. Als het toch niet lukt en je wilt er hulp bij, neem dan contact met me op. Samen met jou los ik jouw innerlijke belemmeringen op. Én we creëren meer zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid voor jou. Mooi toch?!

Hoe meer blokkades jij oplost, hoe meer jij groeit als ondernemer.
Geef jouw onderneming de kansen die het verdient.

Oh ja, hier is mijn gratis oefening ‘Ontdek wat jou belemmert in de groei van jouw onderneming‘. Deze kan jou al inzichten geven.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *