Hoe hou JIJ jezelf tegen?

Ben jij ook nieuwsgierig hoe JÍJ jezelf tegenhoudt? Iedereen heeft wel een levensgebied waar zaken stroef lopen: Gezond worden, gewicht loslaten, in je kracht komen, een baan bemachtigen, een liefdesrelatie in je leven hebben, dát éne doel bereiken….. en de gewenste veranderingen blijven uit. Je doet je best om je situatie te veranderen en tóch lukt het niet. Hoe komt dat nou?

Online ontmoeting

Ik ontmoette haar Online tijdens een Gratis 10 min. Testen Consult. Ze somde op waar ze tegenaan liep:
– Liefdesrelaties die stuklopen.
– Dingen niet afmaken.
– Depressie.
– Overgewicht.
– Zich aanpassen aan de ander.
– Niet haar eigen wensen volgen.

Onderzoek: de zere plek vinden

Ik stelde haar een paar vragen om de diepere oorzaken te vinden onder haar ‘onbewuste zelf-sabotage’. Binnen een paar minuten bracht ik de eerste belemmeringen aan het licht.

Ze was opgegroeid in een turbulent gezin. Er was te weinig aandacht voor haar. Op school had ze geen aansluiting. Ze had de gewoonte ontwikkeld om haarzelf weg te cijferen. Elke keer als ze iets deed wat ze echt zélf wilde, kreeg ze de wind van voren. Ze voelde zich eenzaam, alleen en onbegrepen. De eerste zere plek was gevonden.

Luisterend naar iemands verhaal verbind ik de puzzelstukjes met elkaar om de patronen te ontdekken waarin iemand vast zit. Vervolgens laat ik diegene deze belemmerende overtuigingen en gevoelens (patronen) testen m.b.v. spiertesten: zie spiertesten-video in het Nederlands / spiertesten-video in het Engels. Deze patronen zaten inderdaad gecodeerd in haar systeem:

 

Ik ben niets waard.
Alleen als ik doe wat een ander wil, word ik bemind.
Als ik mijn eigen wensen vervul, word ik verstoten.
Mijn overgewicht beschermt mij tegen gekwetst worden.
Ik ben gedoemd om te falen.

Onbewuste zelfbescherming

Ze realiseerde zich dat ze puur uit zelfbescherming zichzelf tegenhield. Al die tijd zat ze nog steevast in zeer oude patronen uit haar kindertijd. Het waren herhalende patronen in vele gebieden van haar leven. Natuurlijk was ze al lang dat kleine meisje niet meer. Nu, als volwassene, kán en mág ze haar eigen gewenste pad kiezen én tegelijkertijd succes behalen. En dat wilde ze ook.

Het roer om

Ook zij besloot het roer om te gooien en te investeren in haar leven. Ze wilde zich bevrijden van de ballast. Ze wilde nu einderlijk vooruitkomen. We ruimden vele belemmerende overtuigingen, gevoelens, angsten en trauma’s op en verving ze direct met ondersteunende overtuigingen en gevoelens. Met elke sessie die ze met me had, voelde ze zich steeds lichter en vrijer worden.
En dat allemaal Online bewerkstelligt!

Je bent geboren om te bloeien.

Loop jij ook ergens tegenaan?
Wat houdt JÓU tegen?
Ook jij kunt een andere koers varen.
Investeer in de kwaliteit en de richting van jóuw leven en gezondheid.
Je bent geboren om te bloeien.

Vraag hier je gratis en vrijblijvend 10 min.-Testen Consult aan.
Neem je eerste stap in de gewenste richting: Boek hier jouw First Step consulten aan.