Overwin jouw ondernemersblokkades die jou kleinhouden

Na mijn blog over geld ‘Is jouw tarief goed afgestemd’ kreeg ik zoveel reacties. Velen waren getriggerd. Het riep veel gevoelens op. Weerstanden, belemmeringen, beperkende overtuigingen en verwachtingen kwamen meteen boven borrelen.

“Ik durf niet zoveel geld te vragen voor mijn traject. Dat vind ik zielig voor ze.”
“Ik ben bang dat ik me niet kan waarmaken.”
“Ik durf niet ….
“Ik heb echt een grote hobbel.
“Ik zie er tegenop …
“Oh, zijn hier wel mensen voor.”

Geld heeft te maken met jouw waarde en voor je waarde gaan staan.

En daar zit vaak zoveel blokkades onder, die jou beperken en dat ook weer andere facetten in je ondernemerschap negatief kunnen beïnvloeden. En dat kan je allemaal zo klein houden. Je kunt nog zoveel techniekjes leren, er is ook een andere weg.

Daarom heb ik iets gaafs bedacht.

Woensdag, 10 april van 9:30–11:30 geef ik een WORKSHOP t.w.v. 49 euro:
‘Overwin jouw ondernemersblokkades die jou kleinhouden’.
Stroomversneller voor een vloeiende praktijk.
Dan gaan we het niet alleen over geld hebben hoor. Maar we gaan ook kijken naar zichtbaar zijn, eigenwaarde, authentiek zijn en succes. Want ik zie dat veel ondernemers daar flinke blokkades en weerstand op hebben.

En dan kun je jouw praktijk nooit goed laten stromen, omdat je jezelf in de weg zit.

Veel van je gedrag wordt namelijk bepaald door de mindset van je onderbewustzijn. Maar vaak kom je er niet bij waar het in zit. Het is soms niet aan te raken. En daar ga ik je bij helpen. Want dán pas kun je het gaan oplossen. Dan kan het ook gaan stromen. Dat geeft perspectief. Het mag echt wat lichter voor je gaan.

Plus… ik haal zelfs een paar blokkades weg voor de deelnemers.

Dus wees er snel bij en schrijf je in. Als je je vóór 1 april inschrijft, geniet je zelfs van de vroegboekkorting: niet 49 euro, maar 17 euro.
Ja, ik doe graag mee en schrijf me meteen in.

Trouwens, nog wat anders.

Heel speciaal voor jou, als je nog geen klant bent, geef ik 4 proefsessies t.w.v. 97 euro gratis weg.

Hoe fijn zal het zijn wanneer je weet waarom iets stroef loopt in jouw onderneming. Én je weet dan ook wat je kunt doen om die hobbels weg te nemen zodat alles wat makkelijker en lichter mag gaan vloeien. Ben jij de winnaar? Je hoort van me of je deze gewonnen hebt.
Ik zou graag een proefsessie willen winnen.

Voor nu wens ik je een productieve dag toe.