De spiegel van geld, geven en ontvangen

Laten we het even hebben over geld. We leven nou eenmaal in een monetaire wereld en we hebben geld nodig om boodschappen te doen, onze rekeningen te betalen, etc. Geld uitgeven en geld ontvangen is de normaalste zaak van de wereld. Geld wordt al eeuwen beschouwd als een ruilmiddel.

Maar wist je dat geld ook een vorm van energie is die constant in beweging is?

Net zoals een spiegel jou reflecteert als je ervoor staat, weerspiegelt geld in jouw leven hoe je erover denkt, voelt en hoe jij ermee omgaat.

Een spiegel van overvloed reflecteert de energie die we uitzenden.

Wanneer je met een gevoel van liefde, dankbaarheid en vrijgevigheid aan geld denkt, en je geld laat stromen, dan zal jouw wereld zich openen voor overvloed. Je bent dan niet bang om geld uit te geven. Je geeft geld uit aan jezelf, aan jouw bedrijf, want je bent ervan overtuigd dat het geld ook rijkelijk naar jou toe zal stromen.

Wanneer je een diep verlangen hebt om anderen te helpen, dan is geld, aandacht en liefde aan anderen geven ook en daad van overvloed.

De wet van aantrekkingskracht zal dan weer de energie die jij uitzendt bevestigen. Het zal overvloed naar jou terugkeren. Je kunt dan ook met een goed gevoel geld ontvangen.

Een spiegel van schaarste reflecteert ook de energie die we uitzenden.

Als je ‘negatieve’ oftewel beperkende gedachten, gevoelens en overtuigingen hebt over geld zal je het bewust of onbewust niet verwelkomen. Sterker nog. Je zult het tegenhouden en terugkaatsen. Misschien heb je geleerd om bescheiden te zijn. Of wellicht geloof je ergens dat je overvloed niet waard bent of verdient. Misschien geloof je dat geven beter is dan ontvangen.

Geven is net zo belangrijk als ontvangen.

Erken jouw waarde en geef het leven toestemming jou te zegenen met overvloed. Je bent het waard en verdient het.

Maak gebruik van de spiegel dat het leven jou laat zien.

Wees bewust van de energie die jij uitstraalt. Wat trek jij aan? Sta jij echt open voor overvloed? Sta jij het toe om meer dan genoeg klanten en meer dan genoeg financiële overvloed te hebben? Of hou jij het ergens tegen?

Ben je bang om geld uit te geven?

Hou jij de hand op de knip? Als jij weinig geld uitgeeft aan jezelf en aan jouw bedrijf, dan zal je mensen met diezelfde dynamiek aantrekken. Die willen dan ook geen geld aan jou uitgeven. Je trekt aan wat jij uitzendt.

Zoals je de spiegel hebt van geld, reflecteert andere elementen in jouw praktijk ook wat jij uitstraalt.

Wat stroomt wel? Wat stroomt er niet?
Waar worstel je mee?

Word bewust van de overtuigingen, gevoelens en energie die jij uitstraalt.

In mijn WORKSHOP, op 10 april van 9:30 – 11:30 uur, gaan we het hebben over geld, over eigenwaarde, zichtbaarheid, authentiek zijn en succes. Je zult ontdekken waar jij jezelf klein houdt en wat jij mag transformeren om jouw praktijk fijner te laten stromen. Schrijf je direct in voor de workshop en geniet van de vroegboekkorting (vóór 1 april):

ONLINE WORKSHOP:
‘Overwin jouw ondernemersblokkades die jou kleinhouden’ – Stroomversneller voor een vloeiende praktijk.
Yess, ik doe graag mee.

Trouwens, ik heb nog een leuke actie lopen:

WIN EEN PROEFSESSIE. Heb je nog nooit mijn expertise ervaren? Schrijf je dan snel in voor een gratis proefsessie t.w.v. 97 euro. Ik geef er deze maand totaal 4 weg. Wie weet ben jij de gelukkige. Schrijf je hier in voor de proefsessie:
Ja, ik wil een proefsessie winnen

Fijne dag!
Laat blijheid en liefde rijkelijk stromen en geniet van wat je zaait.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *