Ont-dek en Ont-wikkel jezelf. Vergroot je Succeskansen

Mooi mens,

ALLES is al in jou aanwezig om tot bloei te komen.
Je bent uitgerust met bijzondere vaardigheden en talenten.

Heb je ze al ontdekt?
Lukt het je ermee te schitteren?
Of ligt het bedolven onder een laag belemmeringen?

Traumas?
Angsten?
Vervelende gevoelens?
Beperkende overtuigingen?

Je bent je verleden niet.
Je kunt nu besluiten om belemmeringen over boord te gooien.

Ont-dek jezelf.
Ont-wikkel jezelf.
Kom vrij en bloei!

CONSULT: 

ZE HAD EEN GEWELDIG IDEE maar ze merkte dat ze zichzelf bleef saboteren. Ze had alles al tot in de puntjes uitgewerkt. Tóch durfde ze haar nieuwe business niet in de wereld te zetten. Haar verlangen om haar idee te verwezenlijken was groot. Ze begreep niet wat haar tegenhield.

Moedeloos keek ze me aan. Een sprankje hoop schitterde in haar ogen.

Na het vragenproces vonden we al snel de wortel van haar probleem. Diep verborgen in haar systeem droeg ze een trauma dat haar weerhield de laatste stap te zetten.

In een ander leven was ze verbannen geweest toen ze haar eigen ideeën had nagejaagd. Hierdoor was ze niet in staat geweest om haar dierbaren te beschermen. Haar straf was zwaar geweest. Overgeleverd aan de barre winterkou in schamele kleding was ze weggekwijnd van verdriet en eenzaamheid.

Vervolgens hebben we de belemmeringen die uit het onderbewustzijn naar de oppervlakte waren gekomen meetbaar getest middels spiertesten. Dit trauma was duidelijk de diepste blokkade in haar systeem.

Ze voelde zich benauwd en verdrietig en popelde om er van verlost te worden. We haalden het trauma uit haar onderbewustzijn met alle bijbehorende gevoelens en overtuigingen.

Ze voelde zich duidelijk direct een stuk lichter en vrijer. Het maken van de volgende stap was nu eindelijk ‘veilig’ geworden. Met een blij gezicht zwaaide ze naar me alvorens de Zoom-meeting te verlaten.

 

EEN INVESTERING IN JOUZELF
IS EEN INVESTERING IN JOUW LEVEN

Ruim innerlijke belemmeringen op.
Vergroot jouw succeskansen.
Kom vrij om tot bloei te komen.

 

Boek een Consult en/of Training