Loslaten wat mij niet meer diende om te kunnen zijn wie ik ben

Sinds eind 2009 begon ik langzaam te veranderen. Ik leerde mijn ware ik kennen. De persoon die ik eigenlijk al die tijd al was, maar die bedolven was onder allerlei valse overtuigingen over mezelf. Beetje bij beetje poetste ik die lagen stof van mij af, waardoor ik meer en meer mezelf zag wie ik daadwerkelijk al die tijd was geweest.

Ik was niet meer

– dat meisje of die vrouw die dacht dat ze niet goed genoeg was.
– die er niet bij paste omdat ze anders is (iedereen is trouwens anders!)
– die liever ging schuilen dan voor haar waarde ging staan
– en dacht dat niemand op haar zat te wachten

We kunnen jaren ‘bagage’ meezeulen en de daarmee samenhangende belemmerende gevoelens en overtuigingen.

Alleen dan zit je vast en breek je nooit uit die vervelende patronen.

Als ik die beperkende gevoelens, gedachten en overtuigingen niet had aangepakt, zou ik nooit een succesvolle ondernemer kunnen zijn.

Want dan zou ik nog steeds onbewust mensen uit de weg gegaan zijn, die mij misschien zouden kunnen afwijzen. En zou ik nog steeds, diep van binnen, de ‘onzekere ik’ zijn, die niet in haar eigen kwaliteiten en talenten geloofde.

Dan kun je nog zo’n leuke website hebben, die zelfs ook al helemaal goed staat, maar mensen reageren vaak onbewust wat jij uitstraalt.

Geen mens denkt bijvoorbeeld “Oh leuk, ik ga naar die onzekere coach die niet in haarzelf gelooft.” Ze gaan eerder naar iemand, die oprecht in haar expertise en haar eigen waarde gelooft. Die keuze wordt meestal onbewust gemaakt.

Tjee, wat voel ik me anders dan toen destijds. En dat reflecteert ook in mijn praktijk. Het stroomt lekker.

Hoe zit dit met jou?

Is er voor jou iets waar je niet doorheen lijkt te breken?
Een patroon waarin je vast lijkt te zitten?
Of is er iets wat je liever uit de weg gaat, maar toch nodig hebt in je praktijk?
Wat je wel graag wilt, maar het toch niet doet?

Deze maand heb ik nog de tijdelijke online doorbraaksessie en ik geef er deze maand 5 gratis weg.

-> Dan onderzoek ik voor jou welke belemmeringen in jouw systeem zitten, die jou flink dwarsbomen. Ik kan het je precies aanwijzen. Want zodra je weet waar het ‘m in zit, dan weet wat je kan loslaten, om jouw potentieel ook volledig te kunnen gaan inzetten. Vraag het hier aan!