𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐡𝐨𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐰é𝐥 𝐭𝐨𝐭 𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝 𝐤𝐨𝐦𝐭

In het nieuwe jaar hebben we vaak goede voornemens. Meestal in de derde week laten mensen dat al zitten. Waarom? Omdat ze hetzelfde gedrag blijven vertonen. Gedrag wordt gevoed door je onderbewustzijn.

  • Je hoopt misschien dat de klanten nu wél komen.
  • Je heb je misschien voorgenomen dat je nu beter je best zal doen op social media.
  • En misschien ben je van plan eindelijk eens die presentatie te gaan geven, die je tot op heden hebt uitgesteld.

En tóch … je ziet geen verandering.

Maar dáár zit het probleem ook niet.

Het probleem schuilt in de schaduw van ons bewuste denken. Het is een krachtige entiteit, ons onderbewustzijn. Het is de stille bestuurder van ons gedrag, vaak onopgemerkt, maar met een gigantische invloed op onze beslissingen en voornemens. Het verzwakt je inspanningen voordat je goed en wel begonnen bent.
Ons onderbewustzijn kan een meesterlijke saboteur zijn.
Het laat zich soms zien door diepgewortelde overtuigingen en negatieve zelfpraat, die dan giftige twijfels in onze mind fluistert, zoals “Ik ben niet goed genoeg” of “Dit zal toch niet lukken.”

Of een ander mechanisme van het onderbewustzijn is het creëren van comfortzones.

Die zetten jou gevangen in de comfortabele routines en patronen, ondanks jouw diepe wens om eruit te breken. Want buiten die comfortzones zou het wel eens oncomfortabel kunnen worden.

Wat ga jij onbewust uit de weg?

Om het tij te keren en meester te worden over zelfsabotage, is bewustwording de eerste stap. Want dan pas kan je de tegenwerkingen gaan doorbreken.

Speciaal, om bij jou te ontdekken waar het zit,…… ik denk dat je het zelf wel weet, maar soms zit er op onbewust niveau tóch nog interessante verrassingen voor je, heb ik een ‘doorbraaksessie’ voor jou om dit jaar met jouw praktijk door te breken.

Ik geef er tijdelijk 5 gratis weg om dit jaar goed te laten starten.
Vraag het hier aan: Ik wil graag een doorbraaksessie!

Laat het zonnetje maar doorbreken, ook in jou!