Level Up.. hoe doe je dat?

BASIS DNA
THETAHEALING TRAINING
18 t/m 20 sept. 2023
in Velsen-Zuid

Om maar meteen met de deur in huis te vallen over hoe een niveau hoger te komen. De sleutel hiervoor ligt in je onderbewustzijn.
Dáár zitten die innerlijke zelfbeperkingen.

Ik geef er 27 juli een gratis online event over.

Dan kan je meteen voor jezelf meetesten of jij jezelf tegenhoudt.

Voorbeeld:
Ik heb je wel vaker verteld dat ik vroeger geloofde dat ik niet genoeg waard was.
Het beïnvloedde hoe ik me voelde, hoe ik naar buiten trad, hoe ik behandeld werd door anderen en hoe klein ik me hield.

Pas toen ik belemmerende overtuigingen en gevoelens begon los te laten uit mijn onderbewustzijn, transformeerde mijn leven.

Het verbeterde mijn zelfbeeld, mijn gevoel van eigenwaarde en wat voor mensen ik aantrok. Ik begon in mezelf te geloven, waardoor ik eindelijk ruimte gaf aan mijn wensen en dromen. Ik ben toen eindelijk mijn praktijk begonnen. Want daarvoor dacht ik: “Wie ben ik om anderen te gaan helpen.” Zo blij dat ik daarvan af ben. En ik heb inmiddels al zoveel mensen vooruitgeholpen. Wat een rijkdom.

Alles ging een level up!

Als ik tóen niet die blokkades opgeruimd zou hebben, dan zou ik nog in hetzelfde schuitje hebben gezeten. Wat voor leven zou ik dan gehad hebben? Hoeveel kansen zou ik dan gemist hebben?

Zo fijn om blokkades op te kunnen heffen!

Om te ervaren of jij jezelf tegenhoudt geef ik op 27 juli van 19:30 – 20:30 uur mijn gratis online event: “Belemmerende Overtuigingen. Weg ermee!”
Je test dan helemaal privé mee of er op bepaalde gebieden belemmeringen in je systeem zitten.
En zoals ik al schreef, ik hef een aantal blokkades op voor deelnemers.
Doe je voordeel ermee op. Schrijf je hier meteen in.

Misschien heb je wel blokkades op:

Geld, Succes, Overvloed, Jouw Waarde, Geluk, Gezondheid, Zichtbaarheid of wat dan ook….. en dan blijf je jezelf onbewust tegenwerken. En dan kan je jouw wensen, dromen en doelen nooit verwezenlijken.

Trouwens, de eerste inschrijvingen voor de Basis DNA ThetaHealing training zijn al binnen. Deze gave training is op 18 – 20 september 2023, van 9:30-17:00 uur, in Velsen-Zuid.
Dus mocht je er ook bij willen zijn, reserveer dan nu jouw plek in de training.
Je kunt hier info en reviews lezen en je inschrijven.

Deze training gaat je zoveel moois brengen.

En, doordat we veel blokkades gaan opruimen, ga je ook stukken ‘lichter’ naar huis. Én met krachtige tools voor alle facetten van je leven. Hoe fijn zal dat zijn!