Ik wil niet dat iedereen mijn ‘posts’ leest!

Dat hoorde ik een ondernemer zeggen terwijl ik langs liep.

Oei, dat is best wel een flinke blokkade!

Want als jij graag nieuwe klanten wilt, dan moet je breed inzetten. En niet in een achterafsteegje zitten en hopen dat niet iedereen je uitgangsbord leest. Je zou juist met vlag en wimpel op moeten vallen!

Laat schaamte los, wees trots op jezelf en ga voor je waarde staan.

‘Who cares’ wat mensen van jou denken. Wees er immuun voor. Want je kan nou eenmaal niet in ieders straatje passen. En je wilt zeker niet op eierschalen lopen. Daar ben je niet voor geboren.

Je bent geboren om te stralen.
Dus straal met wat jou blij maakt. Doe je ding!

Want daarmee trek je de klanten aan die bij jou passen. Maar dan moet je wel voorbijkomen met je berichten. Want ‘niet zichtbaar zijn’ is een dooddoener. En als mensen, die niets met jouw diensten te maken willen hebben, jouw berichten lezen, wie weet tippen ze anderen toch wel over jouw diensten.

Dus, haren los. Borst vooruit. En vlieg in de wind. Voel je vrij!

Want alleen daarmee kan je jouw onderneming op grotere hoogte brengen.
Wees trots op wat je doet.

Lukt het niet om op te stijgen?
Wil je graag je blokkades oplossen?
Neem dan gerust contact met me op voor een kosteloos testen-consult.

 

Basis DNA ThetaHealing Training

En als je zélf innerlijke blokkades wilt kunnen oplossen, geef je dan snel op voor de Basis DNA ThetaHealing Training. In 3 dagen leer je krachtige Mind-Technieken die diepe transformatie teweegbrengt, voor jezelf, jouw onderneming en ook voor anderen. Dus ook als ondernemer, coach/therapeut zijn deze technieken zeker een aanwinst in jouw toolbox. Zelf leren betekent ook jezelf meer sturing kunnen geven ín en mét je bedrijf!

Kijk op de agenda wanneer de Basistraining os of vraag anders zelf de training aan.
Lees er hier meer over.

 

PS1  Heb je mijn gratis oefening al gedaan?

PS2  Heb je Ingrid Beerse’s podcast met mij al beluisterd: ‘Harder groeien door jouw blokkades op te heffen‘. Een superleuk en interessant interview! Wellicht ervaar je nog enkele eyeopeners (interview in het Nederlands).