Ik wil meer klanten maar het lukt niet

Mijn klant zat tegenover me op mijn computerscherm.
Het felle zonlicht straalde door haar goudblonde lokken heen.
Haar gezicht stak er donker en somber bij af.

Ik voelde haar pijn. Ze schaamde zich.

Ze had haar hoofd enigszins afgewend. Met een afgeknepen stem sputterde ze. “Niks lukt. Wat ik ook onderneem om meer klanten te krijgen, ik krijg het niet voor elkaar.” Een dikke traan biggelde over haar rood aangelopen wang.

Ze wilde zo graag mensen helpen. Ze wilde meer klanten en meer omzet.

Dan kon ze eindelijk op eigen benen staan. Want nu moest haar partner bijspringen. En dit had al veel te lang geduurd.

Toen ik mijn minddetective werk bij haar deed, vond ik al snel het knelpunt.

Een lange lijst van belemmerende overtuigingen saboteerde het vervullen van haar wensen. Zoals:

– ‘Vrouwen zijn minder waard dan mannen.’
– ‘Het is verboden om meer geld te verdienen dan mijn man.’
– ‘Ik verlies de liefde van mijn man als ik een succesvol bedrijf heb.’

“Wat?” reageerde ze verontwaardigd. “Ik herken dat helemaal niet. Zo denk ik helemaal niet. En van mijn moeder kan ik het ook niet hebben omdat zij als vrouw haar mannetje stond, zogezegd. Ze verdiende zelfs meer dan mijn vader.”

Bij verder testen bleek dat ze de overtuigingen van haar overgrootmoeder droeg.

Anyway, om een verhaal kort te maken…. We hebben korte metten gemaakt met die belemmerende overtuigingen. En we hebben haar onderbewustzijn direct geherprogrammeerd. Nu blokkeert het haar niet meer. Nu staat ze zichzelf toe om meer klanten en omzet te genereren.

Vind jij het ook moeilijk om aan meer klanten te komen?

Welke belemmering zou er bij jou kunnen zitten?

Om hier achter te komen heb ik 2 gave dingen voor jou:

  1. Verkrijg zelf inzichten door deze oefening te doen: “Ontdek wat jou belemmert in de groei van jouw onderneming.” Deze kun je hier vinden, helemaal gratis voor jou.
  2. Je kunt ook met mij afspreken voor een  gratis online testen consult.  Dan kijken we er samen even naar wat jou tegenhoudt in jouw onderneming. Vraag het gratis online testen consult hier aan.

Doe je voordeel ermee op! :0)

Want als jij onbewust ‘STOP’ zegt tegen jouw klanten, gaat het zeker niet lukken om meer klanten aan te trekken..

Kom dus vrij van belemmeringen om tot gewenste resultaten te kúnnen komen.