De stroom van klanten kwam vanzelf op gang

Afgelopen tijd heb ik goed voor mezelf gezorgd. Ik ben gaan vertragen, heb de tijd voor mezelf genomen, ruimte gegeven aan mijn emoties en alles wat er gebeurd is een plekje gegeven. En dat voelde goed. Ik voel me nu stukken lichter. Mooi!

Dus wat ik zeggen wil …..
Nu ben ik er ook weer voor jou.

Weet je wat nou zo bijzonder was?

De stroom van aanvragen kwam vanzelf weer op gang.
Zo was de stroom van aanvragen destijds, begin november, ineens gestopt zonder dat ik kenbaar had gemaakt dat ik even niet beschikbaar was. En zonder dat ik aan de grote klok had gehangen dat ik nu weer open sta voor consulten, werden ineens weer gratis testenconsulten aangevraagd en sessies geboekt.

Zo werkt dat dus. Je ‘straalt’ iets uit. Dit gaat meestal ongemerkt.

En andere mensen reageren daar op omdat ze onbewust oppikken wat jij uitstraalt. Je kan dus onbewust iets toelaten of juist tegenhouden.

En dit kan in je voordeel of nadeel zijn.

Zo kan het dus dat je bijvoorbeeld onbedoeld het verkrijgen van meer klanten en meer geld onbewust tegenwerkt… Je resultaten zullen dan ook behoorlijk frustrerend zijn. En dat voel je dan in je portemonnee. En misschien ga je wel aan jezelf twijfelen.

Je vraagt je misschien af of het aan jou ligt.

En vaak is het antwoord ‘Ja!”
Want als mensen wél naar een ander gaan, dan heb je eigenlijk het antwoord al.
Dan kun je jezelf de vraag stellen:
– ”Waarom gaan ze wel naar de ander en niet naar mij?”
– “Of hou ik dit zelf tegen?”

Daarom geef ik gratis testen consulten.

Vraag het hier aan
Dan kom je er meteen achter of jij jezelf in je bedrijf onbewust saboteert.
En alleen dán pas kan je er wat aan doen.
Zolang je niet weet waar het aan schort blijf je hetzelfde creëren.
En dan kom je geen stap vooruit.

Als je mijn hulp nodig hebt, dan weet je me te vinden.
Beter eerder dan later, voor het spoediger toelaten van betere resultaten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *