Hoe word je een nóg betere coach of therapeut?

Wat laat je liggen?

Als coach of therapeut voeg je belangrijke waarde toe aan iemands leven. Je kunt iemand heel goed begeleiden en vooruithelpen. Maar als jouw cliënt zichzelf onbewust saboteert en je doet hier niets mee, kan jouw cliënt het wel schudden.

Beste Coach training voor Coaches en TherapeutenWat is superbelangrijk om te onderzoeken?

Het onderbewustzijn! Het onderbewustzijn is eigenlijk het állerbelangrijkst. Waarom?

  • Omdat het meer dan 95 tot vaak 99% van iemands mogelijkheden bepaalt.
  • Iets is veilig of niet. Je cliënt kan zichzelf onbewust tegenwerken om het resultaat te verkrijgen waar hij of zij naar verlangt.
  • Met een dichte deur kan je geen meter vooruitgang boeken.

Hoe verhoog ik mijn kansen op succes?

Als coach of therapeut behoor je technieken in je toolbox hebben om het onderbewustzijn te kunnen onderzoeken. Alleen wanneer je zúlke technieken beheerst kun je de wortels van de pijn, die ze onbewust vermijden, vinden. Trauma’s, angsten en  andere tegenwerkende krachten en blokkades kan je dan direct voor ze elimineren en transformeren. Plús alle prachtige kwaliteiten die in trauma’s opgesloten zijn kunnen dan vrij komen en geïntegreerd worden. Pas als het veilig voor ze is om vooruit te komen gaat hun deur open. Alleen met een open deur kun je ze echt vooruit helpen. Ik leg het hier uit in Nederlands (korte video, op het moment alleen in het Nederlands) 

Welke voordelen geven het eigen maken van deze technieken?

Met een kleine tijdsinvestering, door de trainingen te volgen, vergroot je jouw deskundigheid en resultaten. Je leert diréct tot de diepste kern van hun problemen te komen en het dáár instant op te lossen. Je werkt dan aan de 95 tot 99% dat iemands mogelijkheden bepaalt. Daarnaast kun je de technieken voor je éigen leven en gezondheid inzetten. Ook als je je eigen succes onbewust ondermijnt, kun je met deze tools jezelf bevrijden van innerlijke blokkades en je kansen verhogen tot bloei te komen. Word een Beste Coach voor jezelf en anderen.

Bekijk reacties van anderen over deze 3-daagse training.
Geef je meteen op voor de volgende Basis DNA Training.

Wil je echt een gegronde scholing in deze technieken? Volg dan mínstens de Basis DNA Training, vervolgens de Advanced DNA Training en daarna de Dig Deeper Training.

 

Elimineer innerlijke belemmeringen
Maak de weg vrij voor jezelf en voor je cliënten