Heb jij een eed van armoede afgelegd?

Huh? Een eed van armoede afgelegd?
Vaak volgt er verbazing als ik die vraag stel in de basistraining en in mijn consulten.

Zodra ze dan deze conditionering testen met behulp van spiertesten om te checken of hun onderbewustzijn inderdaad deze programmering draagt, ontdekken ze het antwoord.

Veel mensen hebben dit programma.

Bij mijn cursisten en cliënten haal ik deze eed natuurlijk direct voor ze weg. Want dat is best een pittige blokkade. Je zit dan vast aan een armoede-mindset. Dan zijn ze in ieder geval al daarvan bevrijd.

Als je ooit hebt gezworen dat je voortaan arm zal zijn, dan kun je natuurlijk nooit overvloed creëren.

En misschien heb je het zélf nooit gezworen, maar draag je deze eed van bijv. je ouders, voorouders en heb je het genetisch/systemisch overgenomen. Je kunt hier leren spiertesten. Test dan: “Ik heb een eed van armoede” of “Ik moet arm zijn”.

In de diepere lagen van jouw Mind ligt gigantisch veel verborgen.

En de wetenschap heeft ontdekt dat programmering in jouw onderbewustzijn 95% tot vaak 99% van jouw leven en dus jouw mogelijkheden bepaalt. En of het nou 95% of 99% is of minder… het is in ieder geval bepalend voor wat jij in jouw leven en jouw bedrijf toelaat.

Je kunt jezelf dus onbewust tegenhouden om financiële overvloed te creëren.

En dan kun je nog zo je best doen om meer geld te genereren, meer klanten te hebben, maar dan blijft toch de overvloed uit. Misschien verdien je inmiddels toch wel meer dan voorheen, maar zal je het extra geld ook wel weer op één of andere manier uitgeven of verliezen.

Dus het is belangrijk dat je zorgt dat jouw onderbewustzijn jou niet blokkeert voor wat je wilt creëren in jouw leven.

Daarom bied ik het gratis 10 min. Online Testen consult aan die je bij mij vrijblijvend kunt boeken. Ik help je graag. We testen dan of jij jezelf belemmert op een bepaald gebied.

Het mooiste is natuurlijk als je zelf áltijd jouw blokkades kunt opruimen.

Eenmaal geleerd, kan je het voor de rest van je leven toepassen op wat voor gebied dan ook. Voor zowel jouzelf als voor anderen. Ook voor coaches en therapeuten is het een dikke vette aanrader om deze tools in technieken in jouw toolbox te hebben. Wees er snel bij om jouw plek te reserveren. Er is nú nog plaats voor jou in de training.

Basistraining Velsen-Zuid:

En als je wilt doorpakken – je gaat er namelijk er zoveel meer bijleren én je ontvangt giga veel transformatieve healing-downloads voor de mindset van jouw onderbewustzijn:

De vervolgtraining is de Advanced DNA ThetaHealing Training in Velsen-Zuid:

Wil je graag gratis ervaren hoe blokkades voor je weggehaald worden?
Vraag de replay hier dan aan: de Mind Detective over ThetaHealing. Ook als je terugkijkt werkt het weghalen van blokkades nog steeds! Doe je voordeel ermee op.

Hoe fijn zou het zijn om overvloed te creëren op elk gebied: innerlijke en financiële overvloed. Laat hiervoor je zelfbeperkingen los!

Gun jezelf het beste!

Hier heb ik ook een gratis oefening voor je:

Ontdek wat jou belemmert in de groei van jouw onderneming“.