4 redenen om jouw blokkades op te lossen

Doe jij wat jouw hart laat zingen?
Leef jij het leven dat jij wenst?

Wanneer je merkt dat je elke keer hetzelfde en/of niet het gewenste resultaat verkrijgt, dan kan je er bijna zeker van zijn dat je jezelf tegenhoudt.

En als je toch echt graag een andere uitkomst wilt hebben, dan is het nodig om te ontdekken wat jou nou precies tegenwerkt.

Vaak zijn het belemmerende overtuigingen, gevoelens en angsten. Ons systeem zit vol met dit soort conditioneringen.

Trauma’s kunnen je ook vastgezet hebben.

Je zult dan automatisch de pijnlijke gevoelens, die je destijds ervaren hebt, vermijden. Maar je kunt ook trauma’s van je dierbaren dragen.

Ook beloftes die je gedaan hebt, een eed die je afgelegd hebt of een contract die je aangegaan bent kunnen jou ook behoorlijk vastgeketend hebben.

Dergelijke programmering kan in jouw systeem zitten, terwijl je er niets van weet of herinnert. Het zit verborgen in je onderbewustzijn opgeslagen. Je kunt zelfs blokkades op genetisch niveau overgenomen hebben van je ouders of voorouders, soms hele generaties terug.

Zo ook mijn klant. Ze wilde een praktijk starten maar ze stelde het maar uit. Met haar hoofd licht voorovergebogen zat ze op haar stoel. Ze friemelde zenuwachtig aan haar rok. Haar spanning was voelbaar. Ze struikelde over haar woorden terwijl ze aan haar vurige wens dacht. 

“Als ik mijn hart volg, dan stel ik mijn ouders teleur.”

Wat bleek nou. Haar moeder had ook nooit gedaan was ze wilde. En haar grootmoeder ook niet. Dat mocht gewoon niet. Daarom danste ze al jaren naar andermans pijpen. En dat wilde ze niet meer. Zo was de conditionering al generaties doorgegeven.

Zo zie je maar hoe je ergens in verstrikt kan zitten. En zo heb ik tig voorbeelden.

Dus als je echt een ander resultaat wilt, dan is het belangrijk om jouw belemmeringen op te heffen. Anders blijf je in hetzelfde patroon hangen.

4 redenen om jouw blokkades op te heffen.

  1. Je doet het voor jou zelf. Het zal invloed hebben op hoe jij je voelt en op wat mogelijk voor jou geworden is (want je houdt het niet meer tegen). Blokkades oplossen beslaat alle gebieden van je leven. Hoe meer belemmeringen je opruimt, hoe vrijer en lichter je wordt.
  2. Je doet het dan automatisch meteen voor je familie. Vaak draag je trauma’s en belemmerende overtuigingen van hen. Als je ze bij jezelf opruimt, dan helpt het hen. Als het op genetisch niveau zit, wordt het zelfs voor hen opgeruimd.
  3. Je doet het dan tegelijkertijd ook voor je kinderen. Wat geef jij door aan jouw kinderen? In hoeverre belast jij ze met jouw belemmeringen? Hoe meer belemmeringen jij opruimt, hoe minder je jouw kinderen ermee belast.
  4. Je doet het dan ook automatisch voor je omgeving, op micro- en macroniveau. Hoe meer belemmeringen jij opruimt, hoe beter jij in je vel gaat zitten en hoe beter jij anderen positief kan beïnvloeden. Alles wat je denkt, voelt en zegt, straal je uit. Je kunt anderen daarmee optillen. En dat werkt dan ook weer naar je terug.

Genoeg redenen om belemmeringen op te ruimen.
Uiteindelijk is het jouw leven. Jij mag doen en hebben wat JIJ wilt!
Maar laat jij het echt volledig toe?

Je kunt gerust een gratis testenconsult met mij afspreken.
Dan kunnen we testen of jij jezelf tegenhoudt in wat jij wenst..

Ook kun je zélf blokkades bij de wortels leren op te lossen.

Je kunt nog meedoen in Velsen-Zuid. Hieronder de data.

De vervolgtraining:

Laat die belemmeringen los. Ont-wikkel jezelf.
Wat wil jij echt?

Ik wens jou een fantastisch leven toe.