Als ik doe wat ik wil gebeurt er iets ergs

Ik wil mijn passie leven, maar het lukt niet.

Leef jij jouw passie al? Kom je blij uit bed omdat je weer heerlijk aan de slag kan met datgene wat je zo graag doet? Ik hoop het voor je. Zo nee….. waarom niet?

ik zit vast

Wat saboteert?

Het is fijn om met mensen te werken die écht iets van hun leven willen maken. Vaak lopen ze eerst vast voordat het roer omgaat. Een vaak terugkerend thema is NIET doen waar je echt naar verlangt.

Wat houdt je dan tegen?
Waarom doe je het dan niet?

Angst kan je tegenhouden

Onbewuste angst voor wat er zal gebeuren als je je hartenwens volgt kan iemand in een wurggreep houden. Het blokkeert alles. Waar zou je bang voor kunnen zijn als je je passie leeft?

Het vragenproces tijdens ThetaHealingCoaching bracht al snel licht op de zaak. Onverwerkte trauma’s en zelf-saboterende overtuigingen hield de deur op slot. Onbewuste programmering, zoals:

ik zit op slot

“Als ik doe wat ik wil wordt mijn moeder boos.”
Inmiddels was Marjolein al 59. Deze angst stamde nog uit haar kindertijd. Haar moeder was zelfs al lang overleden. Ze was er totaal niet bewust van dat dit haar nog steeds klem hield. Ze zat vast in een oud patroon die haar al lang niet meer diende.

“Als ik mijn passie volg word ik uitgelachen.”
Rik, 35  jaar snapte ineens waar het vandaan kwam. Hij had op school een lied voor de klas willen zingen. Hij wilde zanger worden. Net zoals zijn vader. Zijn stem was heel zuiver. De juf riep hem. Hij huppelde van blijdschap. Maar toen gebeurde het. Hij struikelde over zijn losse veters. Met een vaart schoof hij op zijn buik tussen de tafels door. Het lawaai van het geschater was oorverdovend. De klas gilden het uit. Toen durfde hij niet meer. Met gebogen hoofd droop hij af terug naar zijn stoel. Ze lachten nog harder. Hij snapte nu ook waarom hij zijn hele leven het-in-de-kijkers-staan angstvallig heeft vermeden.

Rik en Marjolein zijn eindelijk hun eigen koers gaan varen. Hadden ze overstag kunnen gaan als ze zichzelf niet van het slot gehaald hadden? Absoluut niet. Angst hield beiden in hun greep.

Jouw onderbewustzijn bepaalt

Herinneringen, trauma’s, gevoelens, overtuigingen … het onderbewustzijn slaat alles op. Het is miljoenen keren krachtiger dan wat je bewust wilt. Het bepaalt of je jouw deur open hebt voor iets of niet. Angsten, diepe nare gevoelens en beperkende overtuigingen over ‘wat je denkt dat er zal gebeuren’ houden je deur op slot.

Hoe kan je wél je passie gaan leven?

Door de deur van het slot te halen en vervolgens open te doen. Dit doe je door alles wat je innerlijk tegenhoudt uit je onderbewustzijn weg te halen en het direct te vervangen met ondersteunende programma’s. Laat je onderbewustzijn voor je werken in gewenste richting. Laat passie toe door je onderbewustzijn erop af te stemmen. Binnen no-time had ik het gepiept voor Rik en Marjolein. Met de ThetaHealing Technieken kon ik het direct voor hun veranderen. Vervolgens hebben we de blokkades opnieuw getest met de spiertestmethode. Zie hier de Nederlandse Spiertesten-video / Engelse Spiertesten-video

ThetaHealing: sleutel voor mooie veranderingen– Weg angst.
– Weg nare verwachtingen.
– Weg beperkende overtuigingen.
+ Hallo nieuwe mogelijkheden.
+ Hallo verlangen.
+ Hallo moed.

Maak je deur open

De kans om écht te kunnen bloeien is volop in jou aanwezig. Dit kan alléén wanneer je jouw deur opent.
Wil jij ook je passie leven?
Ga jij er ook voor?

Je kunt vrijblijvend een gratis 10 min. testen consult aanvragen om te testen of je jezelf tegenhoudt in wat je wenst.
Of boek meteen een afspraak voor jouw persoonlijk traject.
Je kunt natuurlijk ook zèlf leren hoe je jouw natuurlijke kracht kunt inzetten door met de eerstvolgende Basis training mee te doen. Je zult dan ten alle tijde blokkades kunnen vinden en direct oplossen.
Maak jezelf vrij van belemmeringen.
Open jouw deur.
Leef je leven passievol.