Zit jij ook ongemerkt vast aan verwachtingen van en/of verplichtingen naar je ouders?

Wil jij ook het liefst helemaal vrij zijn zodat jij kan doen wat jij wilt?

Voldoen aan de verwachtingen van ouders. Plichten naar ouders.Overtuigingen en verwachtingen over je ouders

Vele mensen met wie ik werk worden tegengehouden door overtuigingen die met hun ouders te maken hebben. Deze zitten onbewust in hun systeem. Beperkende overtuigingen zoals….

“Ik moet aan de verwachtingen van mijn ouders voldoen”.
“Als ik doe wat ik wil wordt mijn vader boos”
“Ik moet mijn moeder gelukkig maken.”
“Ik draag het verdriet van mijn moeder.” 

Waar komen deze overtuigingen vandaan?

Je begrijpt natuurlijk wel dat dit allemaal uit de kindertijd stamt. Je kunt allang volwassen zijn en denken dat die tijd geweest is. En tóch kan het nog steeds actueel in je systeem zitten. Als dát zo is, dan zit je klem en vast in een patroon. Het beïnvloed namelijk je houding, je gedrag, je leven en jouw mogelijkheden. Je bent verre van vrij.

Hoe kom ik erachter of zulke overtuigingen mij belemmeren?

Met de spiertestmethode (spiertestenvideo in het Nederlands / spiertestenvideo in het Engels) kun je deze overtuigingen zelf testen of ze jou ook belemmeren. In gedachten kun je je eventueel op je ouders afstemmen en vóelen wat er zou kunnen zitten. Vervolgens kun je zelf beperkende overtuigingen formuleren. Test deze dan om te checken. Je test of er vrij van deze beperking bent of het jou juist tegenhoudt. Je bent dan wel lukraak aan het testen. Met raden en testen kom je niet achter al jouw blokkades.

Hoe worden innerlijke belemmeringen gevonden en direct geëlimineerd?

Het is iets wat je leert en waarin je deskundigheid kunt opbouwen door zelf de technieken te leren. Ik doe dit al sinds 2009 en heb me gespecialiseerd in het onderbewustzijn. Als Mind Detective geniet ik ervan om via een specifiek vragenproces allerlei puzzelstukjes te verzamelen, verbanden te leggen en de patronen te vinden waar mensen in vast zitten. Het allerleukste is om ze er dan met gemak van te bevrijden :0)

Wil jij ook bevrijd worden van beperkingen?
Worstel jij al een tijdje met een probleem?
Kom je maar niet vooruit? 

Het is dan duidelijk dat je innerlijk belemmerd bent.

Dit is JOUW leven. Zet jezelf vrij!
Leef jouw leven op JOUW MANIER (en niet om je ouders blij te maken). Je ouders hebben zelf hun eigen leven om vorm te mogen geven.

Investeren in je leven kost je niets. Het levert je juist heel veel op.

Een investering in jouzelf gaat nooit verloren omdat het bijdraagt aan een authentieke versie van jou, jouw mogelijkheden en jouw leven. Investeer in jezelf met coaching. Als Onderbewustzijn Specialist ruim ik onbewuste ballast voor jou op.
Of leer zélf de makkelijk-te-leren-technieken in de Basis DNA training zodat jij jouw weg altijd vrij kan maken op elk gebied voor de rest van je leven.

CREËER NIEUWE MOGELIJKHEDEN 

Wanneer begin jíj ?
Beter eerder dan later.