Welke angst saboteert jouw bloei?

Afgelopen vrijdag was ik als gastspreker uitgenodigd om een transformatiesessie te geven voor een groep ondernemers. Ondernemers die echt door willen zetten om te groeien. Ze volgen een prachtig marketing-programma bij een expert op marketinggebied (deze heb ik zelf ook ervaren!). En deze expert had me uitgenodigd om haar cliënten vooruit te helpen in hun groei.

Gevoelens van onzekerheid en angsten om je echt te laten zien, kan een flinke sta-in-de-weg zijn om tot bloei te komen.

Als je niets met die gevoelens doet, dan kan je wachten op je ‘doorbraak’ tot je een ons weegt. Die innerlijke deur blijft dan gesloten. Het enige dat in de wegstaat is jijzelf.

Anyway, ik stond voor een groep van bijna 50 man.

Vooraf liet ik ze eerst een aantal belemmerende overtuigingen testen. En daar werd hen al duidelijk, dat ze zichzelf onbewust ‘veilig’ hielden door ‘klein’ of ‘middelmatig’ te blijven. Wat zou er kunnen gebeuren als je je ware zelf zouden laten zien? Of sterker nog… als je zou uitblinken?

Het testen van hun onderbewustzijn liet zien ….. dat er angst was om afgewezen of verstoten te worden. Bang om anderen pijn te doen. En talloze andere pijnlijke gevoelens of verwachtingen die ze onbewust vermeden.

Gevoelservaringen die je nog triggeren kunnen je klein en middelmatig houden.

Naast vele universele basisangsten en belemmeringen die mensen hebben, heeft iedereen toch zo zijn eigen verhaal. Zijn eigen nare ervaringen. Dus ik startte het transformatieproces met een begeleiding naar een persoonlijk belemmerend stuk in hun leven. Hierdoor konden ze dit trauma dan daarna ook loslaten.

Een hele reeks universele angsten, weerstanden en belemmeringen heb ik voor ze mogen opruimen.

Uit het opnieuw testen van de belemmerende overtuigingen bleek dus dat ze inderdaad al van heel veel blokkades waren bevrijd. Ook van hun persoonlijke trauma dat bij hen naar boven was gekomen. Hierdoor waren nu veel innerlijke deuren geopend om hun ware zelf te laten zien en uit te blinken.
Jippie!! Daar doe ik het voor.

Je bent precies goed zoals je bent!

Je hoeft niet anders te zijn.
Anders was je wel als een ander geboren.

Wat was het weer gaaf om deze groepstransformatie sessie te doen.

Velen van hen kwamen me persoonlijk bedanken. En een aantal noemden dat de helende energie die ik creëer voelbaar was. Wat ben ik toch blij dat ik me in deze vaardigheden heb ontwikkeld en hiermee zo veel voor anderen wat mag betekenen.

Lukt jou ook iets niet dat je wel graag wilt verwezenlijken?

Voel jij weerstand op iets wat je eigenlijk wel wilt doen of zijn?
Wellicht houdt jouw systeem jou ook ‘zogenaamd veilig’.
Wat is het in jou dat maakt dat je jezelf tegenhoudt?

Onderschat de kracht van je onderbewustzijn niet.

Het blijft jou ‘veilig houden’ en zal het vervullen van jouw wensen blijven saboteren, totdat er verandering in gebracht wordt.

Wacht dus niet te lang met het opruimen van blokkades.

Als je wilt kan ik even kijken naar wat jou onbewust saboteert.
Hier kun je een gratis testenconsult aanvragen.