Welk trauma houdt jou klein?

Iedereen heeft trauma’s. Niemand doorloopt het leven ongehavend. Een trauma is een ervaring, die je nog niet (volledig) verwerkt hebt. Er zit nog een emotionele lading op, die je keer op keer blijft triggeren.

Misschien ben je nog boos of verdrietig.

En vaak ben je dan bang om soortgelijke pijn weer opnieuw te ervaren.
Om jezelf veilig te houden, vermijd je vaak risico’s, bang dat zoiets weer zou kunnen gebeuren. Het vermijden houdt jou dan klein.
Het houdt jou gevangen in het verleden.

Eigenlijk is dit puur zelfsabotage en zelfonderdrukking.

De potentie die jij hebt, om jouw praktijk te laten groeien, onderdruk jij dan, omdat je niet in jouw grootsheid durft te staan. Je gaat het letterlijk uit de weg.

Maar het kan ook zijn dat jij jezelf wél op de bühne zet en wel die grote sprongen probeert te maken, maar ergens onbewust groei toch tegenhoudt. Het is namelijk niet altijd zo 1 2 3 aan de oppervlakte te zien. Die zelfonderdrukking kan flink verborgen liggen. Je weet vast wel van welke nare ervaring(en) je nog last hebt. De impact daarvan is vaak groter dan je denkt.

Waar verlang jij naar?

En wat lukt inderdaad nog niet?
Welke pijn vermijd jij?

Je wilt toch ‘vrijuit’ kunnen leven?

Wanneer je graag meer uit jezelf en dus ook je uit bedrijf wilt halen, moet je echt korte metten maken met het klein houden van jezelf en jouw bedrijf. Doen hoor!! Anders blijf je in hetzelfde patroon hangen. Blokkades lossen niet vanzelf op.

Geef gerust een reply op deze mail als je graag even met mij hierover wilt sparren en mijn expertise nog niet ervaren hebt. Dan spreken we een gratis en vrijblijvend online spar-moment af.

Laat je niet kisten door angst, pijn en trauma’s.

Hoe fijn zal het zijn om hiervan bevrijd te zijn en daadwerkelijk met je praktijk tot bloei te kunnen komen.

Ik help je hier graag bij.
En het is je van harte gegund!