• Mind Detective Manon - ThetaHealing - Manon de Jongh

Tarieven

Investering in jezelf:

ThetaHealing Coaching via Skype/Zoom of in Velsen-Zuid

De tarieven die gehanteerd worden zijn afgestemd op de Benchmark van de Nobco 2020.

Kosteloos:

Een oriënterend gesprek via Skype/Zoom is kosteloos. Deze kan via de contactpagina aangevraagd worden. Ook aan het 10 min. testen consult zijn geen kosten verbonden. Beiden kunnen in één gesprek plaats vinden.

Vergoedingen:

Jouw investering in coaching en trainingen kan onder de noemer ‘studie of scholing t.b.v. werk’ onder voorwaarden worden afgetrokken bij de belastingaangifte. Hiervoor verwijs ik je naar de belastingdienst. Zakelijk kunnen coachingstrajecten door werkgevers vergoed worden. Hiervoor gelden zakelijke tarieven. Wellicht kan je financieel ondersteund worden door een dierbare.

Tarieven Particulier:

Oriënterend gesprek via Skype/Zoom: kosteloos
Uurtarief consulten: €90 per uur excl. btw, €108,90 per uur incl. btw

Tarieven Zakelijk:

Uurtarief consulten: €126 per uur excl. btw. Bedrijven kunnen onder voorwaarde kosten van de belasting aftrekken. Voor bedrijven wordt graag een maatwerk-offerte gemaakt.
Neem contact op voor een offerte.

EEN COACHINGSTRAJECT IS MAATWERK

Elk coachingstraject wordt afgestemd op wat er nodig is bij ieder individu. Om tot goede resultaten te komen wordt er allereerst met een starttraject gestart.

Starttrajecten:
Je kunt kiezen uit twee starttrajecten: het Programma First Step van 4 consulten of het Basis Traject Eigenwaarde Activeringsprogramma van 6 consulten. Hier wordt aan de basis gewerkt. In beide programma’s kun je aan elk thema werken. Vervolgens, wanneer nodig, kan het uitgebreid worden met aanvullende trajecten, losse consulten en trainingen. Elk consult vraagt voorbereidingswerk en nawerk. Deze tijdsinvestering is in het tarief van een traject inbegrepen.

Aanvullende losse consulten:
Voor aanvullende consulten dient vooraf een aanbetaling gedaan te worden. Per consult wordt voor zowel het voorwerk als voor het nawerk steeds ca. 15 minuten bovenop de consult-tijd berekend (including pre- and post work). In het allereerste consult met Manon wordt dit niet berekend

Neem contact op voor een offerte en/of kosteloos oriënterend gesprek via Skype/Zoom.

Starttrajecten:

Gespreide betaling is mogelijk. Het voor- en nawerk is in de prijs van het traject inbegrepen. Neem contact op voor een offerte en/of kosteloos oriënterend gesprek via Skype/Zoom. Je start je traject met een kleine aanbetaling.

Aanvullende Trajecten:

 • Traject ‘Game of Life’: €865,00

  waarvan €245 vooraf aan te betalen
  Word een succesvolle speler van je leven.
  7 consulten van 75 minuten:

  Deze investering is onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting (zie belastingdienst). Heb je een bedrijf of organisatie? Dit traject kan ook voor alle teamleden uitgevoerd worden. Neem contact op voor een offerte. Het ‘Game of Life’- Traject kan ook gedaan worden door aan de Basis DNA, Advanced DNA, Dig Deeper en Game of Life ThetaHealing Trainingen mee te doen.
  Aanvullend Game of Life Traject 7 x 75 min. consult € 865,00 (incl. btw)

Aanvullende Consulten

Individueel consult op aanvraag: (€ 45 aanbetalen)

Elk consult is maatwerk en vraagt voorbereidingswerk en nawerk. Deze tijdsinvestering wordt in de uurprijs bovenop de consult-tijd berekend. Om een consult goed af te ronden kan een consult iets langer dan een uur duren.

Annuleren of wijzigen:

Bij verhindering kan een afspraak minimaal 24 uur van te voren kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden. Bij afzegging binnen 24 uur worden de gehele kosten van het geplande consult in rekening gebracht.

Healing voor Dieren

Het eerste consult is altijd 60 minuten.

ThetaHealing® Trainingen:

(vooraf betalen)

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op

Vraag een consult aan

Boek direct een afspraak

Consulten

Persoonlijk online

Samen onderzoeken wij wat jou innerlijk tegenhoudt. Blokkades ruimen wij direct op.

Meer over consulten…

Events

Online en op lokatie

Krachtige Mind Tools. Pluk de vruchten voor de rest van je leven.

Meer over Mind Tools…

Dieren

Persoonlijk op afstand

Opruimen van innerlijke belemmeringen beïnvloedt gezondheid, gevoel en gedrag.

Meer over dierenhealing…

Gratis en vrijblijvend 30 min. Online inzichtsessie. Vraag hier aan

x
Translate »