• Mind Detective Manon - ThetaHealing - Manon de Jongh

Tarieven

Investering in jezelf:

ThetaHealing Coaching via Skype of in Velsen-Zuid

De tarieven die gehanteerd worden komen overeen met de Benchmark van de Nobco.

Kosteloos:
Een oriënterend gesprek via Skype is kosteloos. Deze kan via de contactpagina aangevraagd worden.

Vergoedingen:
Kosten voor coaching en trainingen kunnen onder de noemer studie of scholing onder voorwaarden worden afgetrokken bij de belastingaangifte. Omdat dit kan veranderen verwijs ik je naar de belastingdienst. Zakelijk kunnen coachingstrajecten door werkgevers vergoed worden. Hiervoor gelden zakelijke tarieven.

Tarieven Particulieren:
Oriënterend gesprek via Skype: kosteloos
Uurtarief consulten: € 108,90 per uur incl. btw

Tarieven Zakelijk:
Uurtarief consulten: €126 per uur excl. btw. Voor bedrijven wordt graag een offerte gemaakt. Neem contact op voor een offerte.

Basis Traject:
Let op: Allereerst wordt er met een Basis Traject van 5 consulten gestart. Daarna kan dit traject worden uitgebreid met aanvullende trajecten en consulten. Voor coachingstrajecten van meerdere sessies dient vooraf een aanbetaling gedaan te worden. Het voor- en nawerk is in de prijs van de trajecten inbegrepen (including pre- and post work).

Aanvullende losse consulten:
Voor aanvullende consulten dient vooraf een aanbetaling gedaan te worden. Per consult wordt voor zowel het voorwerk als voor het nawerk steeds ca. 15 minuten bovenop de consult-tijd berekend. In het allereerste consult in het Basistraject met Manon wordt dit niet berekend en ontvang je 30 min. extra consult-tijd cadeau.

Een coachingstraject is maatwerk

Elk coachingstraject wordt afgestemd op wat er nodig is bij ieder individu. Allereerst wordt er met een Basistraject gestart. Hier wordt aan de basis gewerkt. In het Basistraject kun je tevens aan elk thema werken. Vervolgens kan het basistraject, wanneer nodig, uitgebreid worden met aanvullende trajecten en losse consulten. Elk consult vraagt voorbereidingswerk en nawerk. Deze tijdsinvestering wordt in het tarief van een traject inbegrepen en bij losse consulten doorberekend.

Neem contact op voor een offerte en/of oriënterend gesprek.

Basistraject: € 850,00 waarvan € 45 vooraf aan te betalen

Om tot goede resultaten te komen wordt er eerst met een Basistraject gestart. Deze bestaat uit 5 x 60 min. consulten. Elk consult vraagt voorbereidingswerk en nawerk. De tijdsinvestering van het voor- en nawerk wordt in het tarief van het traject inbegrepen.Elk coachingstraject is maatwerk. Het basistraject kan vervolgens uitgebreid worden met aanvullende trajecten en losse consulten.

Neem contact op voor een offerte en/of oriënterend gesprek.

Basis Traject 5 x 60 min.consult € 850,00 (incl. btw)

Aanvullend Traject ‘Game of Life’: € 1785,00 waarvan € 340 vooraf aan te betalen
Speciaal programma om jouw kansen in jouw persoonlijk- en werkend leven te verhogen. Maak je zelf vrij van blokkades rond succes en in je kracht staan volgens de volgende stadia:

  • Jezelf bevrijden van verplichtingen naar (voor-)ouders
  • Je losmaken van het verleden
  • Geaccepteerd worden door de maatschappij
  • Omgaan met groepsdruk
  • Ontvangen van oneindige overvloed
  • Je klaar maken om te slagen
  • Werken aan je visie en manifestatie

Deze investering is onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting (zie belastingdienst). Heb je een bedrijf of organisatie? Dit traject kan ook voor alle teamleden uitgevoerd worden. Neem contact op voor een offerte.

Het ‘Game of Life’- Traject kan ook gedaan worden door aan de Basis DNA, Advanced DNA, Dig Deeper en Game of Life ThetaHealing Trainingen mee te doen.

Aanvullend Game of Life Traject 7 x 90 min. consult € 1785,00 (incl. btw)

Aanvullend ‘Rhythm To A Perfect Weight’-programma: € 680,00 waarvan € 340 vooraf aan te betalen

Speciaal programma van minimaal 4 sessies om problemen op te lossen rond het vasthouden van overgewicht. Dit traject is erop gericht om jouw lichaam en onderbewustzijn af te stemmen op gewicht loslaten. Je systeem wordt tevens geherprogrammeerd voor eigenliefde voor jouw lichaam, het maken van gezondere keuzes en het verbeteren van je relatie met voedsel. Er worden aanbevelingen gedaan je lichaam te reinigen van lichaamsvet en gifstoffen met supplementen. Vianna’s ‘geheime oefening’ wordt prijs gegeven.

Elk coachingstraject is maatwerk vraagt voorbereidingswerk en nawerk. Deze tijdsinvestering wordt in de uurprijs van het traject inbegrepen.

Aanvullend ‘Rhythm To A Perfect Weight’-programma 4 x 60 min.consult € 680,00 (incl. btw)

Individueel consult op aanvraag: (€ 45 aanbetalen)

Elk consult is maatwerk en vraagt voorbereidingswerk en nawerk. Deze tijdsinvestering wordt in de uurprijs bovenop de consult-tijd berekend.

Duur:

Er kan een afspraak gemaakt worden voor een 60 min. consult of een 90 min. consult. Om een consult goed af te ronden kan een consult iets langer duren.

60 minutes € 108,90 per uur (incl. btw)
90 minutes € 163,35 per uur (incl. btw)

Kind:

Bij jonge kinderen kunnen ook 30 minuten consulten worden gehanteerd.

30 minutes € 54,45 per uur (incl. btw)

Healing voor dieren

Het eerste consult is altijd 60 minuten.

Annuleren of wijzigen:

Bij verhindering kan een afspraak minimaal 24 uur van te voren kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden. Bij afzegging binnen 24 uur worden de gehele kosten van het geplande consult in rekening gebracht.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vraag een consult aan

Consulten

Persoonlijk online

Samen onderzoeken wij wat jou innerlijk tegenhoudt. Blokkades ruimen wij direct op.

Lees meer…

Events

Online en op lokatie

Krachtige Mind Tools. Pluk de vruchten voor de rest van je leven.

Lees meer…

Dieren

Persoonlijk op afstand

Opruimen van innerlijke belemmeringen beïnvloedt gezondheid, gevoel en gedrag.

Lees meer…

This post is also available in: Engels

GRATIS en vrijblijvend 10. min. Testen-Consult via Skype. Vraag hier aan

GRATIS en vrijblijvend 10. min. Testen-Consult via Skype. hhVraag hier aan

x