• Mind Detective Manon - ThetaHealing - Manon de Jongh

Mindset – Groeipakket voor de ondernemer

Ruim je blokkades op en kom in je kracht!  

Herken je dit?

 • Je hebt een fantastisch bedrijf neergezet. Je hebt hart voor jouw werk en je bent gedreven om er een succes van te maken. Alleen loop je tegen een aantal zaken aan waar je niet uit lijkt te breken. Je hebt te weinig klanten naar je zin en je omzet is daarmee ook te laag. Je maakt je soms zorgen dat je uiteindelijk je bedrijf moet opgeven. En dat wil je niet. En je wilt zeker geen baan moeten zoeken.
 • Je vindt het misschien eng om zichtbaar te zijn. En jezelf laten zien is juist zo belangrijk. Want hiermee kan je juist nieuwe klanten aantrekken. Je bent misschien bang om te falen of juist om in jouw kracht te staan?
 • Je vraagt je af of je tarief wel juist is en wat mensen ervan vinden. Vraag je te weinig of juist teveel? Klopt het wel voor je gevoel? Durf je genoeg geld te vragen? Sta je überhaupt ‘goed verdienen’ toe? Heb je wel de juiste money-mindset?
 • Je hebt wellicht al van alles uitgeprobeerd maar niets zet echt zoden aan de dijk. Misschien denk je dat niemand op jou of jouw werk zit te wachten. Ben je het wel waard om een succesvol bedrijf te hebben? Verdien je het wel? Of hou je jezelf hierin ergens tegen?
 • En omdat je er zo hard aan trekt neemt het veel te veel tijd in beslag. Je houdt veel te weinig tijd over voor ontspanning, voor je dierbaren en andere leuke dingen.

Hoe zou het voor je zijn als…

 • je meer klanten krijgt en het blijft stromen met fijne, tevreden klanten?
 • je met gemak zichtbaar durft te zijn?
 • je tarief passend maakt en mensen het ook op waarde schatten?
 • je een fijne omzet draait en je er ook geen zorgen meer over hoeft te maken?
 • je jouw bedrijf zó kan inrichten dat het voor jou in balans voelt?
 • je ruimte en tijd kunt nemen voor ontspanning en andere leuke bezigheden?

Hoe heerlijk zou het voelen als jouw bedrijf goed gaat lopen omdat jij met mijn programma je blokkades opruimt en in je kracht komt? Omdat jij eindelijk écht toelaat wat jij wenst?

Voor wie is dit traject:

 • Je bent ondernemer. Je bent een starter of al een tijdje bezig.
 • Je wilt heel graag groeien met je bedrijf.
 • Je hebt potentieel maar je komt niet uit de verf.
 • Je omzet is te laag.
 • Je hebt te weinig klanten.
 • Je wilt meer klanten en ook fijne klanten naar je toetrekken.
 • Je wilt je tarieven goed afstemmen en passend maken.
 • Je wilt een goede omzet creëren en je bedrijf tot bloei laten komen.
 • Je loopt tegen allerlei belemmeringen aan die je wilt oplossen zodat je jezelf niet meer tegenhoudt in het ‘succesvol zijn’.

Het huidige Coachingstraject:

Programma First Step:

4 x 90 min. ThetaHealing Coaching (360 min. totale consult-tijd)
€595.00  (incl.btw) – alleen coaching!

Wat mag jij verwachten in dit traject?

  • In dit traject ga je ontdekken dat je blokkades hebt om van jouw bedrijf een vruchtbare en succesvolle onderneming te kúnnen maken.
  • Je zult zowel zélf in mijn online omgeving als door mij in persoonlijke coaching sessies bevrijd worden van vele diepe belemmeringen, patronen en conditioneringen. Je kunt hiermee prachtige transformaties boeken.
   Let op: de online omgeving zal binnenkort beschikbaar zijn! Deze is niet inbegrepen in het huidige Programma First Step dat enkel uit 1-op-1 coaching bestaat)
  • Ook zal jouw onderbewustzijn een ‘upgrade’ ontvangen. Deze ‘downloads’ zullen jou ondersteunen. Hiermee verkrijg je een nieuwe blauwdruk voor jouw waarde, jouw entree in de wereld en jouw mogelijkheden met jouw onderneming.
  • Doordat je bevrijd wordt van vele belemmeringen en afgestemd wordt op wat jij wilt bereiken, kun je eindelijk écht toestaan tot bloei te komen ín en mét jouw bedrijf.

6 x 90 min. Coachingsessies

binnen 3 tot 6 maanden vanaf jouw start van het traject, volledig afgestemd op wat jij nodig hebt, waarin we jouw persoonlijke blokkades en beperkingen die jou tegenwerken in jouw bedrijf gaan opruimen.
Thema’s kunnen o.a. eigenwaarde, money mind-set, zichtbaar durven zijn, succesvol durven zijn, werk/privé-balans.

Online oefeningen

in mijn online bibliotheek met 6 maanden lang toegang: (binnenkort beschikbaar!)

 • Video lessen
 • Blokkade-checklijsten om te controleren of bepaalde blokkades jou tegenwerken.
 • Transformatie oefeningen, zodat jij zélf ook diepe belemmeringen in jouw systeem ontdekt en deze zelf al geheel of gedeeltelijk kunt oplossen en transformeren.
 • Ook ontvang je een nieuwe blauwdruk voor jouw entree in de wereld die jouw eigenwaarde voor álles in je leven, zal vergroten.
 • Je verkrijgt een scala aan vele ondersteunende ‘mindset-downloads’ tijdens meditatieve oefeningen. Hiermee wordt jouw onderbewustzijn afgestemd op wat voor jou nodig is.

Tips voor de rest van je leven

 • waarmee jij zelfbeperking kunt voorkomen en bewuster en beter kunt creëren en manifesteren in de richting die jij wenst.

Na dit traject voel jij je een stuk lichter en krachtiger

om van jouw bedrijf een succes te maken.

Jouw investering

Elk bedrijf vraagt investering om het tot bloei te laten komen. De investering die jij met dit traject doet is niet enkel een investering in jouw onderneming, maar ook in jouzelf en in de rest van je leven. Je legt eigenlijk een nieuwe fundering en dat heeft effect op álles in je leven. Hoe mooi is dat! Doordat je dátgene wat jou tegenhoudt opruimt, laat je eindelijk toe om echt succesvol te zijn. Dan verdien je jouw investering straks dubbel en dwars weer terug met jouw bedrijf. Binnenkort is dit groeipakket gereed. Jouw investering in dit traject zal dan €1289 bedragen

Waarom werken met mij?

Door met mij te werken sleutel je niet aan de oppervlakte, maar aan de programmering waarmee jij elke dag onbewust creëert. We vinden de wortels van jouw belemmeringen en onbewuste zelfsabotage. Én we lossen het ook dáár, in de kiem, direct op. Ongewenste patronen gaan we doorbreken. We gaan de mindset van jouw onderbewustzijn afstemmen op wat jij wenst te creëren. Alleen dán hou je niet meer tegen wat je juist zo graag wilt verwezenlijken. Je bevrijdt je van zelfbeperkingen. Door deze herprogrammering openen we deuren en creëren we vele nieuwe mogelijkheden voor jou. Hiermee bewerkstellig je van binnenuit jouw persoonlijke en professionele groei ín en mét jouw bedrijf. Werken met mij is diep, warm en krachtig.

Het huidige Coachingstraject:

Programma First Step:

4 x 90 min. ThetaHealing Coaching (300 min. totale consult-tijd)
€595.00  (incl.btw), alleen coaching!

Heeft u vragen of opmerkingen?

Consult ervaringen met Manon

Mevrouw Smith

Sydney

“Je zou 20 jaar in therapiesessies kunnen zitten, of je zou met theta-healing direct naar de oorzaak van het probleem kunnen gaan en verder gaan met je leven.”

Sophia

Australië

“Het heeft mijn leven veranderd, na jarenlang naar beneden te zijn gehaald, gepest en uitgelachen. Bedankt Manon voor het vervullen van mijn wereld met liefde, opwinding, bewustzijn en dapperheid. ”

Kelly

Sydney

“Ik kwam uit mijn healingsessies met het gevoel dat er een enorm gewicht van mijn schouders was opgeheven, vrienden zeiden dat ik er tien jaar jonger uitzag en mijn hele leven nam een grote sprong voorwaarts.”

Maria B

Sydney

“Wat ik drie dagen later ontving was een wonder. Terwijl ik aan één kwestie werkte, heelde het een andere volledig. Mijn knieën deden vreselijke pijn door gescheurde gewrichtsbanden. Na de ThetaHealing-sessie waren mijn knieën volledig hersteld.”

Nicla

Sydney

“De heling was zeer krachtig, ik voelde de energie overal in mijn lichaam. De volgende dag was mijn fysieke probleem verdwenen. Ik zal Manon aan iedereen aanbevelen, zij is de real deal.”

Jess Lively

Online tijdens het reizen

“Ik hou ervan om met Manon te werken! In onze sessies samen heb ik beperkende en onbewuste overtuigingen over voedselgevoeligheden omgekeerd. Hierdoor kan ik nu weer genieten van gluten, zuivelproducten, eieren en pinda’s.”

Gratis en vrijblijvend 10. min. Testen-Consult via Skype. Vraag hier aan

x