• Mind Detective Manon - ThetaHealing - Manon de Jongh

Consult

Potentieel kun je alles bereiken wat jij graag wilt. Wanneer jij jezelf onbewust tegenhoudt blijft het onmogelijk voor jou. Je kunt je deur dicht hebben voor het verbeteren van je relaties, fysieke en emotionele gezondheid, succes, overvloed, geld, passend werk – kortom het bereiken van al jouw doelen en dromen.

Doel van ons consult

In een persoonlijk consult wordt onderzocht waarom jij onbewust tegenhoudt wat je wenst en toelaat wat jij niet wenst. Door een bijzondere vraagtechniek wordt de nodige informatie uit je onderbewustzijn naar boven gehaald. Intuitief ontvangt Manon tevens extra informatie over jouw onbewuste belemmeringen.

Als Mind Detective verbindt Manon deze stukken informatie en worden patronen ontdekt die je vast gezet hebben. Met het gebruik van ‘spiertesten’ worden deze obstructies bevestigd.

Om je vrij te maken van innerlijke blokkades en ongewenste conditionering wordt een diep ontspannen meditatieve ‘Theta’- staat gebruikt om toegang te verkrijgen tot het onderbewustzijn. Het diepe healing werk wordt gedaan vanuit de Bron met de hoge frequentie van onvoorwaardelijke liefde. Met de ThetaHealing® technieken worden de gewenste veranderingen in het diepste van je wezen gemaakt en het zelfhelend vermogen verbeterd.

Resultaat van ons consult

Nadat de blokkades uit je systeem zijn weggehaald wordt er opnieuw getest. Hiermee worden de diepe veranderingen geverifieerd. Nu deuren open gezet zijn voor wat jij echt wilt kun je het gewenste daadwerkelijk ontvangen en verwezenlijken. Verhoog je kansen op elk levensgebied!

Disclaimer: ThetaHealing Coaching vervangt geen medicatie, medische diagnose en behandeling door een arts. Raadpleeg hiervoor een arts.

Fysieke gezondheid:

pijn, ziekte en aandoeningen, allergieën en intoleranties, loslaten van overgewicht.

Emotioneel welzijn:

zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid, eigenwaarde, liefde voor jezelf, beter voelen, blijheid en geluk, moed en kracht, rouwproces, loslaten van stress, burnout, depressie, trauma’s, boosheid, wrok, rancune, haat, verdriet, angst/fobieën, nervositeit, schuld, spijt, verslaving, sexuele problemen.

Relaties:

Openstaan voor liefde en een zielsmaatje/levenspartner, relaties op werk en privé (met je zelf en anderen).

Carrière:

vervulling door passend werk.

Geld en Overvloed:

toelaten van het ontvangen van geld en overvloed.

Succes:

Opheffen van limitaties, verbeteren van prestaties, succesvol zijn in zaken en in het bereiken van doelen en dromen.

Gewenste resultaten kunnen niet beloofd worden maar de testimonials laten de behaalde mogelijkheden zien.

Lees meer over resultaten bij anderen in testimonials.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Events

Online en op lokatie

Krachtige Mind Tools. Pluk de vruchten voor de rest van je leven.

Meer over Mind Tools…

Dieren

Persoonlijk op afstand

Opruimen van innerlijke belemmeringen beïnvloedt gezondheid, gevoel en gedrag.

Meer over dierenhealing…

Boek een afspraak

 • Start coaching:

  Om tot goede resultaten te komen wordt er eerst een starttraject gevolgd. Je kunt kiezen uit het Programma First Step van 4 consulten of het Basistraject Eigenwaarde Activeringsprogramma van 6 consulten. Daarna kunnen deze programma’s met aanvullende trajecten, losse consulten en/of trainingen uitgebreid worden. We stemmen het traject af op wat er nodig is bij jou.

  Bij Relatie Therapie word er individueel gewerkt. Neem hiervoor samen het basis traject en start met 3 consulten ieder.

 • Kosteloos:

  Een oriënterend gesprek via Skype is kosteloos. Deze kan via de contactpagina aangevraagd worden.

 • Vergoedingen:

  Jouw investering in coaching kan onder de noemer ‘studie of scholing t.b.v. werk’ onder voorwaarden worden afgetrokken bij de belastingaangifte. Omdat dit kan veranderen verwijs ik je naar de belastingdienst. Zakelijk kunnen coachingstrajecten door werkgevers vergoed worden. Hiervoor gelden zakelijke tarieven.

 • Investering:

  Maak een keuze uit de mogelijkheden hieronder. Boek eerst één van de twee starttrajecten: het Programma First Step of het Basistraject. Vervolgens kunnen de overige trajecten of losse consulten bijgeboekt worden. Lees meer details en boek een afspraak via de blauwe knoppen.

 • Let op:

  Voor coachingstrajecten van meerdere sessies dient vooraf een aanbetaling gedaan te worden. Voor het restbedrag worden betaaltermijnen afgesproken. Het voor- en nawerk is in de prijs van de trajecten inbegrepen (including pre- and post work). Voor aanvullende consulten dient vooraf een aanbetaling gedaan te worden. Elk consult vraagt voorbereidingswerk en nawerk. Per consult wordt voor zowel het voorwerk als voor het nawerk (pre-and post work) steeds ca. 15 minuten berekend. Deze tijdsinvestering wordt in de uurprijs bovenop de consult-tijd berekend. De btw is in de prijs inbegrepen.

  De uurtarieven die gehanteerd worden komen overeen met de Benchmark van de Nobco.

Programma First Step:

4 x 75 min. ThetaHealing Coaching (300 min. totale consult-tijd)
€495.00  (incl.btw)

Basis Traject Eigenwaarde Activeringsprogramma:

6 x 75 min. ThetaHealing Coaching (450 min. totale consult-tijd)
€745.00  (incl.btw)

Rhythm Traject:

4 x 75 min. ThetaHealing Coaching (300 min. totale consult-tijd). Dit is een aanvullend traject op het Programma First step of het Basistraject.
€495.00  (incl.btw)

Game Of Life Traject:

7 x 75 min. ThetaHealing Coaching (525 min. totale consult-tijd). Dit is een aanvullend traject op het Programma First step of het Basistraject.
€865.00  (incl.btw)

30 min. Child ThetaHealing Coaching

€54.45 per 30 min. (incl.btw)

60 min. ThetaHealing Coaching

€108.90 per 60 min. (incl.btw)

Consult ervaringen met Manon

Mevrouw Smith

Sydney

“Je zou 20 jaar in therapiesessies kunnen zitten, of je zou met theta-healing direct naar de oorzaak van het probleem kunnen gaan en verder gaan met je leven.”

Sophia

Australië

“Het heeft mijn leven veranderd, na jarenlang naar beneden te zijn gehaald, gepest en uitgelachen. Bedankt Manon voor het vervullen van mijn wereld met liefde, opwinding, bewustzijn en dapperheid. ”

Kelly

Sydney

“Ik kwam uit mijn healingsessies met het gevoel dat er een enorm gewicht van mijn schouders was opgeheven, vrienden zeiden dat ik er tien jaar jonger uitzag en mijn hele leven nam een grote sprong voorwaarts.”

Maria B

Sydney

“Wat ik drie dagen later ontving was een wonder. Terwijl ik aan één kwestie werkte, heelde het een andere volledig. Mijn knieën deden vreselijke pijn door gescheurde gewrichtsbanden. Na de ThetaHealing-sessie waren mijn knieën volledig hersteld. ”

Nicla

Sydney

“De genezing was zeer krachtig, ik voelde de energie overal in mijn lichaam. De volgende dag was mijn fysieke probleem verdwenen. Ik zal Manon aan iedereen aanbevelen, zij is de real deal. ”

Jess Lively

Online tijdens het reizen

“Ik hou ervan om met Manon te werken! In onze sessies samen heb ik beperkende en onbewuste overtuigingen over voedselgevoeligheden omgekeerd. Hierdoor kan ik nu weer genieten van gluten, zuivelproducten, eieren en pinda’s.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Consulten

Persoonlijk online

Lees meer…

Events

Online en op lokatie

Lees meer…

Dieren

Persoonlijk op afstand

Lees meer…

Gratis en vrijblijvend 10. min. Testen-Consult via Skype. Vraag hier aan

x