• Mind Detective Manon - ThetaHealing - Manon de Jongh

Wat is ThetaHealing®?

ThetaHealing is een holistische trainingsmethode voor mind, lichaam en geest. Hierbij worden meditatietechnieken gebruikt om beperkende overtuigingen, emoties en gevoelens op te ruimen, zodat jouw leven zich kan ontwikkelen in een door jou gewenste richting. De methode is liefdevol en spiritueel van aard. Bij het toepassen van ThetaHealing-technieken wordt gebruik gemaakt van eigen natuurlijke kracht in verbinding met de Bron van Alles Wat Is. Tijdens het creëren van gewenste veranderingen wordt een diep meditatieve theta-staat bereikt om toegang tot het onderbewustzijn te verkrijgen. Vervolgens wordt het onderbewustzijn vrijgemaakt van belemmeringen en met ondersteunende programma’s geherprogrammeerd. Met de ontstane harmonie tussen mind, lichaam en geest worden kansen vergroot om levenskwaliteit te verbeteren.

Vianna Stibal – grondlegger van ThetaHealing®:

Vianna Stibal heeft ThetaHealing® opgericht toen ze in 1995 van kanker was genezen door toepassing van een zelf ontwikkelde methode. Ze heeft dit ThetaHealing genoemd en onderwijst deze methodiek en techniek in vele landen. In Japan wordt ThetaHealing officieel in twee Japanse ziekenhuizen gebruikt in combinatie met traditionele geneeswijzen. In India wordt ThetaHealing ook aan kinderen op scholen geleerd. Het aantal ThetaHealing-beoefenaars groeit snel over de hele wereld.

Als je op zoek bent naar een oplossing voor je problemen dan is dit de ‘real deal’. Echte verandering gebeurt van binnenuit. Met ThetaHealing pak je de kwestie in de kern aan (in tegenstelling tot een ‘pleister-op-de-wonde-aanpak’). Het ontgrendelt je ware potentieel en daarmee vergroot je je mogelijkheden op elk gebied.

Mijn ervaring met ThetaHealing is geweest

dat depressie zich oploste, chronische pijn werd verlicht,

angst vervaagde en ziekte verdween.

Verwarring en chaos werden vervangen door heelheid,

gezondheid, vreugde, vertrouwen en levenslust.”

De ThetaHealing® Seminars

ThetaHealing is toegankelijk voor iedereen. De techniek is eenvoudig en makkelijk om eigen te maken. De methode wordt gegeven volgens de richtlijnen van Vianna Stibal. Ook jij kunt ervaren hoe jij jouw problemen onder de loep kunt nemen en verbetering in het diepste van je wezen kunt creëren. Tegelijkertijd ontwikkel je dan jouw intuïtie.

Levenslange voordelen op elk gebied van jouw leven.

In de ThetaHealing trainingen leer je in je kracht te staan, je kracht te gebruiken en beperkende programma’s in je onderbewustzijn te herschrijven die je blokkeren van:

  1. het worden van de persoon die je wilt zijn
  2. de gezondheid die je wilt hebben
  3. de relaties die je kiest te hebben
  4. de doelen die je wilt bereiken
  5. het leven dat je wilt leven.

Neem het roer van jouw leven in eigen handen. Het eigen maken van ThetaHealing is een PRACHTIG CADEAU aan jezelf.

Voor wie is ThetaHealing?

De healing-methode kun jij voor jezelf gebruiken, maar ook voor jouw dieren, kinderen en andere dierbaren. Je verkrijgt een officieel ThetaHealing-certificaat van het THInK-instituut. Hiermee ben je een officieel ThetaHealing®-practitioner en kun je voor cliënten ook prachtige veranderingen faciliteren. Als jij al een praktijk hebt kun jij deze uitbreiden met deze krachtige technieken.

Met enthousiasme zal Manon jou hierin coachen en trainen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vraag een consult aan

Consulten

Persoonlijk online

Samen onderzoeken wij wat jou innerlijk tegenhoudt. Blokkades ruimen wij direct op.

Lees meer…

Events

Online en op lokatie

Krachtige Mind Tools. Pluk de vruchten voor de rest van je leven.

Lees meer…

Dieren

Persoonlijk op afstand

Opruimen van innerlijke belemmeringen beïnvloedt gezondheid, gevoel en gedrag.

Lees meer…

Consulten

Persoonlijk online

Lees meer…

Mind Detective Manon - ThetaHealing - Manon de Jongh

Events

Online en op lokatie

Lees meer…

Dieren

Persoonlijk op afstand

Lees meer…

This post is also available in: Engels

GRATIS en vrijblijvend 10. min. Testen-Consult via Skype. Vraag hier aan

GRATIS en vrijblijvend 10. min. Testen-Consult via Skype. hhVraag hier aan

x