• Mind Detective Manon - ThetaHealing - Manon de Jongh

Wat is ThetaHealing®?

De ThetaHealing® Techniek is holistische trainingsmethode voor mind, lichaam en geest. Hierbij worden meditatietechnieken gebruikt om beperkende overtuigingen, emoties en gevoelens op te ruimen. Hierdoor kan jouw leven en het leven van jouw cliënten zich ontwikkelen in een gewenste richting.

De methode is liefdevol en spiritueel van aard. Bij het toepassen van ThetaHealing-technieken wordt gebruik gemaakt van eigen natuurlijke kracht in verbinding met de Bron van Alles Dat Is. Tijdens het creëren van gewenste veranderingen wordt een diep meditatieve theta-staat bereikt. Hiermee verkrijg je toegang tot het onderbewustzijn. Vervolgens wordt het onderbewustzijn direct vrijgemaakt van belemmeringen en met ondersteunende programma’s geherprogrammeerd. Met de ontstane harmonie tussen mind, lichaam en geest worden kansen vergroot om levenskwaliteit te verbeteren.

Vianna Stibal – grondlegger van de ThetaHealing®-Techniek:

Vianna Stibal heeft ThetaHealing opgericht toen ze in 1995 van kanker was genezen door toepassing van een zelf ontwikkelde methode. Ze heeft dit de ThetaHealing-Techniek genoemd en onderwijst deze methodiek en techniek in vele landen. In Japan wordt de ThetaHealing-Techniek officieel in twee Japanse ziekenhuizen gebruikt in combinatie met traditionele geneeswijzen. In India wordt de ThetaHealing-Techniek ook aan kinderen op scholen geleerd. Het aantal ThetaHealing-beoefenaars groeit snel over de hele wereld.

Als je op zoek bent naar een oplossing voor je problemen dan is dit de ‘real deal’. Echte verandering gebeurt van binnenuit. Met de ThetaHealing-techniek pak je de kwestie in de kern aan (in tegenstelling tot een ‘pleister-op-de-wonde-aanpak’). Het ontgrendelt je ware potentieel. Daarmee vergroot je mogelijkheden op elk gebied.

ThetaHealing® en ThetaHealer zijn geregistreerde handelsmerken van THInK op www.thetahealing.com

Mijn ervaring met ThetaHealing: 

“Ik heb depressie zien oplossen, chronische pijn verlichten,

angst vervagen en ziekte verdwijnen.

Verwarring en chaos werden vervangen door heelheid,

gezondheid, vreugde, vertrouwen en levenslust.”

De ThetaHealing® Seminars

De ThetaHealing-Techniek is toegankelijk voor iedereen. De technieken zijn eenvoudig en makkelijk om eigen te maken. De methode wordt gegeven volgens de richtlijnen van Vianna Stibal. Ook jij kunt ervaren hoe jij jouw problemen onder de loep kunt nemen. Hiermee kan je verbetering creëren in het diepste van je wezen. Tegelijkertijd ontwikkel je dan jouw intuïtie.

Levenslange voordelen op elk gebied van jouw leven.

In de ThetaHealing trainingen leer je in je kracht te staan, je kracht te gebruiken op een ondersteunende manier en beperkende programma’s in je onderbewustzijn te herschrijven die je blokkeren van:

  1. het worden van de persoon die je wilt zijn
  2. de praktijk die je wilt hebben
  3. de gezondheid die je wilt hebben
  4. de relaties die je kiest te hebben
  5. de doelen die je wilt bereiken
  6. het leven dat je wilt leven.

Neem het roer van jouw leven in eigen handen. Het eigen maken van de ThetaHealing-Technieken is een PRACHTIG CADEAU aan jezelf.

Voor wie is ThetaHealing?

De healing-methode kun jij voor jezelf gebruiken, voor jouw cliënten, kinderen, dieren en andere dierbaren. Je verkrijgt een officieel ThetaHealing-certificaat van het THInK-instituut. Hiermee ben je een officieel ThetaHealing®-practitioner. De training is tevens een korte beroepsopleiding. Voor cliënten kun je prachtige veranderingen faciliteren. Als jij al een praktijk hebt kun jij deze uitbreiden met deze krachtige technieken. Dit maakt je een nóg betere coach of therapeut omdat je cliënten veel verder op weg helpt naar het gewenste doordat je ook hun innerlijke blokkades oplost. Je maakt de weg voor hun vrij.

Met enthousiasme zal Manon jou hierin coachen en trainen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op

Gratis en vrijblijvend 30 min. Online inzichtsessie. Vraag hier aan

x
Translate »