Heb jij ook last van een ‘Schaarste’ Mindset? Hoe herken je het? Tips.

Ik kom het vaak tegen bij mijn cliënten. Dan doen ze hun best om te groeien met hun bedrijf. Maar ondertussen houden ze zichzelf tegen. En eerlijk gezegd had ik er zelf ook last van toen ik met mijn onderneming begon. De zelf-beperkende gedachten die ik had…. De uitspraken die ik deed…  En de belemmerende overtuigingen die mij klein hielden en ik ook vaak tegenkom bij andere ondernemers.

Schaarste uitspraken

en overtuigingen zoals:  :0(

– Ik heb te weinig klanten.
– Ik verdien nog weinig met mijn bedrijf.
– Ik hou nooit geld over.
– Mensen hebben niet veel geld.
– Ze kunnen mijn diensten niet betalen.
– Het is hebberig om veel geld te verdienen.
– Net voldoende geld hebben is genoeg.
– Als ik veel verdien met mijn bedrijf moet ik te veel belasting betalen.
– Als ik veel klanten heb hou ik te weinig tijd over voor mezelf/mijn gezin.

Vergis je niet. Woorden hebben kracht! Je creëert ermee.

Ja, écht!

Ik geef je hierbij een tip. Verander je zinnen als het zelf-beperkend is. Maak er in ieder geval iets ‘blijmakends’ van.

Verander zelfbeperking direct in ondersteunende uitspraken. Zeg bijv. :0)

– Ik heb genoeg klanten.
– Mijn klantenaantal groeit.
– Ik groei steeds meer met mijn bedrijf.
– Ik hou altijd geld over.
– Ik verdien meer en meer met mijn onderneming.
– Mensen hebben genoeg geld.
– Ik trek klanten aan die mijn diensten makkelijk kunnen betalen.
– Het is helemaal okay voor mij om veel geld te verdienen.
– Het is fijn om met mijn bedrijf reserves en kapitaal op te bouwen.
– Hoe meer klanten ik heb, hoe beter ik mijn tijd inzet. Ik reserveer altijd tijd voor mezelf/mijn gezin.

Let maar eens een tijdje op wat je tegen jezelf zegt.

Ondersteunen jouw uitspraken jou? Of beperken ze jou? Je weet nu wat jou kan helpen.

Werk vooral aan de mindset van je onderbewustzijn.

Want die regeert minstens 95% van je leven. Misschien hou je groei en succes met jouw bedrijf tegen. Daar kan ik je mee helpen. Dan kunnen we aan die 95% werken. We kunnen online even sparren en testen of jij jezelf inderdaad blokkeert.
Wil je krachtige mindtechnieken leren om zelf de gewenste veranderingen in het onderbewustzijn te kunnen maken?
Lees dan hier verder en geef je snel op voor de training. Dan kun je zelf een ‘Groei en Succes’- mindset creëren en het afstemmen op wat je wenst. Jouw onderneming staat of valt met de mindset van jouw onderbewustzijn.

En natuurlijk kan je ook zelf deze gratis ondernemers oefening doen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *