De pijn die ze vermeed

Hopelijk gaat het goed met je. Ik geef je even een kijkje in mijn praktijk. Het is misschien wel herkenbaar voor je. Ik kom het namelijk vaak tegen bij ondernemers.

Mijn cliënt was in diepe gedachten. De plant achter haar danste in het zonlicht. Maar bij haar van binnen danste het even niet. Ik voelde dat we er bijna waren. De sleutel tot mooie verandering. Ze had haar ogen dicht terwijl ik het vragenproces met haar deed.

Het werd al snel duidelijk waar haar verkramping vandaan kwam.

De pijn die ze destijds had ervaren. De pijn die ze sindsdien angstvallig had vermeden. Na al hun ruzies te hebben moeten doorstaan, was het ineens heel stil in huis geworden. Haar vader had haar achtergelaten bij haar moeder. Ze had zich zo enorm afgewezen gevoeld. Zo verlaten. Alsof ze niet belangrijk was. Alsof ze niet goed genoeg was.

Nu nog steeds deed ze haar best om dat pijnlijke gevoel te vermijden.

En zoals altijd, werkt het persoonlijke door op je bedrijfsleven.
Ze had zich al die tijd klein gehouden om het risico van afgewezen te worden klein te houden. Ondanks haar grote verlangen om meer klanten te krijgen voor haar mooie diensten, onbewust stond ze er niet voor open om verder te groeien met haar praktijk. Ook al deed ze haar best hiervoor, die innerlijke deur was dicht.

Natuurlijk was het voor mij heel gemakkelijk om haar te verlichten van haar angsten, trauma’s en belemmerende overtuigingen.

Hiervoor ben ik opgeleid. Pas als er in je onderbewustzijn pijnlijke ervaringen ‘verwerkt’ en getransformeerd zijn, dán pas vindt er daadwerkelijk een grote shift plaats. Dan hoef je er niet meer voor weg te lopen. Want zo’n ervaring is dan ‘opgelost’. Het triggert je dan niet meer. Het houdt je niet meer klein. Haar onderbewustzijn heb ik direct geherprogrammeerd, zodat het nu voor haar wél veilig is om met haar bedrijf te groeien. Wat een bevrijding!

Lukt het jou ook niet goed om te groeien met jouw bedrijf?

Waar denk jij dat het mee te maken heeft?
Ik denk dat je het wel weet. Maar vaak zit er nog iets anders onder.

Vraag gerust vrijblijvend een inzichtsessie aan als je mijn expertise nog niet ervaren hebt en je graag wilt groeien met jouw bedrijf.” Dan kijk ik voor jou, welke blokkades jouw groei in de weg staan.

Hoe mooi zal het zijn als het zonnetje ook meer in jouw bedrijf kan schijnen!
Voor nu wens ik jou een heerlijke zonnige dag toe!