Als ik succesvol ben, dan doe ik mijn moeder pijn

Hopelijk ben je gezond en wel en kun je genieten van de heerlijke zomer.

Heb je al een fijne zomer ‘break’ genomen om op te laden? Of komt het nog? Ik ben o.a. fijn met de trein naar Zwitserland gegaan. Mijn Zwitserse vriendin uit Australië was met haar gezin over. Zo fijn om elkaar weer mee te maken. Het was een bijzondere en zielsvoedende tijd.

En straks mag ik weer heerlijk aan de gang gaan met mijn praktijk. Mijn werk is mijn passie. En ik vind het ook waanzinnig interessant.

Bij deze een voorbeeld uit mijn praktijk. Misschien herken je het wel..

Het thema blokkeert veel mensen in het doorbreken. Ik kom het geregeld tegen in mijn consulten en trainingen:

Terwijl ik luisterde naar haar worsteling om echt voor haar bedrijf te gaan, voelde ik de pijn in haar stem. Ze slikte en werd even stil. “Ik wil zo graag mijn eigen bedrijf op poten krijgen. Maar ik blijf me zelf saboteren. Ik hou me in en pak niet door, terwijl het juist mijn grote droom is. Ik snap mezelf niet. Wat houdt me nou tegen?”

Als Mind Detective begon ik het vragenproces met Sanne (zo heet ze natuurlijk niet echt). De wortels van haar blokkades werden binnen no-time duidelijk:

“Als ik succesvol ben, doe ik mijn moeder pijn. Ze heeft het al zo moeilijk. Ik moet mijn moeder gelukkig maken. Als ik succesvol ben, dan overstijg ik mijn moeder. Ik moet me inhouden omwille van mijn moeder.”

Ze was verbaasd dat dit naar boven kwam.
Ja, zo had ze zich vroeger gevoeld. Maar nu niet meer.
En met haar moeder ging het al lang supergoed.

Tja, wat je vroeger ervaren hebt kan je als programmering in je onderbewustzijn opgeslagen hebben.

Je kunt denken dat het veilig is om succesvol te zijn. Maar ondertussen kan jouw onderbewustzijn ‘succes als onveilig geregistreerd’ hebben.

De taak van jouw onderbewustzijn is jou veilig te houden.
Onbewust ga je dan automatisch pijn vermijden.
En dan zit je vast aan zo’n conditionering.
Hierdoor blijf je in hetzelfde patroon hangen.

Na al het speurwerk haalde ik voor haar de angels eruit.

Belemmeringen werden opgelost. Conditionering en ongewenste patronen doorbroken. De weg was nu vrij. Geen beren meer op de weg.

Wil jij ook graag ontdekken wat jou tegenhoudt?

Je kunt een gratis 10 minuten testen-consult met mij afspreken.
Dit zal je al inzichten geven.

En je kunt nu ook nog gebruik maken van de zomeraanbieding (geldig tot 31 augustus).

Ik heb nog iets anders gaafs voor je:

Zelf blokkades bij de wortels leren op te lossen.’
Je leert o.a. Mind-technieken voor Gezondheid, Geluk en Succes.
Oftewel krachtige transformatie-tools voor jouw leven!

Deze training is geschikt voor:

  • coaches, therapeuten
  • en voor iedereen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling om échte vooruitgang te creëren.
  • En ook als ouder: hoe meer blokkades jij uit jouw systeem opruimt, hoe minder ‘bagage’ jij doorgeeft aan jouw kinderen.

Enkele reviews over de Basistraining:

Je gaat stukken lichter de deur uit!
“Geweldig om te doen. Je krijgt tools om te creëren en anderen te helpen om blokkades op te heffen en tijdens de drie dagen gebeurt dat ook allemaal bij jezelf. Je gaat stukken lichter de deur uit! Supertrainer ook. Enthousiast, professioneel, nuchter, veilig. Dankjewel voor alle verlichting en tools en doorbraken Manon!”

Data trainingen:

  • Basis DNA ThetaHealingtraining Online: ma. 5 sept. – vrij 9 sept. (5 ochtenden van 9:00 – 13:00 uur) | Bespaar reistijd en leer thuis | als je met z’n tweeën naar deze training komt, krijg je ieder €50 beurs/scholarship terug.
  • Basis DNA ThetaHealing training Velsen-Zuid: woe. 21 sept. – vrij 23 sept. (3 dagen) | met vroegboekkorting tot 24 augustus 2022 + als je met z’n tweeën naar deze training komt, krijg je ieder €50 beurs/scholarship terug.
  • Geef je hier vandaag nog op voor de basistraining in september >>>

En de vervolgtraining:

Je hoeft niet vast te blijven zitten.

Hoe fijn zal het zijn,
wanneer jij jezelf niet meer tegenhoudt.
En écht toe te laten wat jij wenst!

Elk moment is het beginpunt van wat vóór jou ligt.
Laat het onbelemmerd zijn.
Kom vrij en bloei.