3 TIPS om doelen en dromen te kúnnen bereiken

Wat ondersteunt en wat werkt tegen?

Wensen en dromen hebben we allemaal. Waarom komen ze bij de ene persoon wel uit en bij de ander niet, zelfs als ze beiden exact hetzelfde ondernemen? Sommigen geloven in geluk. Anderen in toeval en pech. Niets hiervan is waar. Wat voor jou mogelijk is staat en valt met je programmering en je gevoel erbij.

Programmering? 

Ja, programmering! We hebben ze allemaal. Sterker nog, we zitten vól met programma’s. Net zoals bij een computer. We zijn eigenlijk een gigantische BIO-computer. In ons systeem is oneindig veel informatie opgeslagen in patronen en netwerken: herinneringen, gevoelens, overtuigingen. Deze data zijn als programma’s in ons onderbewustzijn gecodeerd. Sommige programma’s ondersteunen je. Die maken dat je leven, je relaties en gezondheid op rolletjes lopen. Voorbeeld ondersteunende programma’s. “Het lukt me altijd.” “Ik ben geboren voor succes.” 

Onbewuste zelfsabotage

Andere werken tégen je en verzieken je mogelijkheden.
“Ik ben niets waard.” “Niets lukt.”
Net zoals een virus in je computer, een programma kan de heleboel verstoren en/of blokkeren en beïnvloed álles. Vaak valt er geen land mee te bezeilen.
Het eerste wat je wil is die virus oplossen. Ja, toch? Daarvoor ga je naar een deskundige. Die regelt het wel voor je.

Zo zit dat ook met je wensen en dromen. Je programma’s in je onderbewust móeten afgestemd zijn op waar je wilt komen, wat je wilt verwezenlijken. Het pad naar je doel moet hélemaal vrij zijn. Een trein kan ook niet van A naar B komen als er een blokkade op de rails ligt. Zo’n obstacle blokkeert het pad.

Hoe kom je aan die programma’s in je onderbewustzijn?

Alles wat je bewust en onbewust ervaren hebt, en met name je gevoel over elke specifieke ervaring, wordt systemisch georganiseerd in je onderbewustzijn opgeslagen. Het is als ware een verzamelbak van informatie en gevoelens, geordend als programma’s. De ene uitkomst is veilig voor je en het andere niet. Voor de één is bijv. een menigte toespreken veilig en voor de ander niet.

Daarnaast komt ook veel informatie en programma’s van je ouders en voorouders vandaan, vaak vele generaties terug. Het is genetisch doorgegeven en opgeslagen in je bio-computer. Informatie uit het groepsbewustzijn kunnen we ook in ons systeem opgeslagen hebben.

En hoe zit dat met je gevoel?

Als jouw systeem denkt dat je in de oorlog terecht komt als je bij B aankomt, dan zal je systeem jou flink saboteren, puur om jou veilig houden. Je systeem wil overleven. De informatie in je systeem, waar of niet waar, bepaalt wat veilig voor je is en wat niet. Bijv. “Het is veilig om mijn passie te volgen.” of juist “Als ik mijn passie volg, zal ik alles verliezen.

Hoe stuur ik mijn systeem in de richting van mijn doelen en dromen?

Of het nou om een goede relatie gaat, een fijne baan, financiële vrijheid of wat dan ook, het komt op hetzelfde neer.

  • Heb allereerst duidelijk wat je wenst. Veel mensen weten niet eens wat ze willen. Ze dobberen op de grote oceaan van mogelijkheden.
  • Stem je onderbewustzijn af op je wensen, doelen en dromen. Dit zijn basisvaardigheden die we eigenlijk al op school hadden moeten leren. Maak van je wensen, doelen en dromen programmering! Hiermee maak je namelijk het verwezenlijken van jouw wensen mogelijk. Creëer heel bewust jouw gezondheid, jouw leven en jouw toekomst.

Hier alvast 3 tips. Tips om je af te stemmen.
Beter laat dan nooit! Ja toch?
Maak jouw deur open voor wat jij wenst en hou deze open!

3 TIPS om het behalen van je doelen en dromen mogelijk te maken. Verhoog jouw kansen!

3 TIPS om het behalen van je doelen en dromen mogelijk te maken.
  1. Denk of zeg alleen ondersteunende gedachten richting jouw doelen en dromen.
  2. Nóg belangrijker: Voel  het blije enthousiaste dankbare gevoel alsof je jouw doel en droom al bereikt hebt.
  3. Het állerbelangrijkst: (Her-)programmeer  jouw onderbewustzijn met je natuurlijke kracht en stem het af op wat je wenst.
Ik gun je een prachtig leven en goede gezondheid.
Je bent maar kort op aarde.
Maak er iets moois van.
Je bent het waard!

Hulp nodig?

  • Boek een persoonlijk traject. We halen jouw blokkades weg en sturen je systeem bij in wenselijke richting.
  • of leer zelf makkelijk-te-leren-technieken in de Basis DNA Training om je onderbewustzijn af te stemmen op je wensen, doelen en dromen.
Je onderbewustzijn is de sleutel tot succes. 
Verander van binnenuit! 
Creëer nieuwe mogelijkheden.