WAT ZIJN DOWNLOADS

Downloads zijn prachtige ondersteunende programma’s die direct naar je onderbewustzijn worden gedownload. Dit is mogelijk omdat er een diepe meditatieve staat wordt gecreëerd dat toegang geeft tot je onderbewustzijn. Eerst worden de downloads voorgelezen. Vervolgens worden ze gedownload maar je systeem. Het enige wat je hoeft te doen is te ontspannen, te luisteren en ‘ja’ te zeggen als je de downloads wilt ontvangen.

Het ontvangen van 1001 Downloads geeft je healing op cellulair niveau. Nieuwe neurologische verbindingen worden gevormd met de nieuwe overtuigingen die gedownload worden naar je onderbewustzijn. Je systeem wordt ge-upgrade naar een ondersteunend niveau. Het zelf-helend vermogen wordt geactiveerd. De gemaakte veranderingen in je systeem zullen verlichting en ondersteuning geven en doorwerken in je dagelijkse leven. De één ervaart de mooie veranderingen direct, de ander pas na een aantal dagen.

De titel van de downloads geeft het thema aan van de downloads. Binnen één thema ontvang je ook downloads op vele subthema’s, die gerelateerd aan het thema. Hierdoor beslaan de downloads een veel groter gebied in jouw Zijn en jouw leven.

Het beluisteren en ontvangen van downloads is nét zo krachtig als tijdens LIVE-events. Dus mocht je niet bij de LIVE-events aanwezig kunnen zijn dan kun je nog steeds je mogelijkheden vergroten door ze achteraf te ontvangen.

Kijk op de Agenda voor alle beschikbare downloads en aankomende download events.