• UITNODIGING VOOR BUSINESS COACHES, MARKETING COACHES en TRAINERS VAN COACHES & THERAPEUTEN

  Creëer een doorbraak voor jouw klantgroepen

CREËER EEN DOORBRAAK VOOR JOUW KLANTGROEPEN

Herken je dit?

 • Je bent businesscoach en traint ondernemers om hun bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Of je leidt coaches en therapeuten op om mensen te helpen. Je vindt het een heerlijk vak, en je bent er ook goed in.
  Je biedt een fantastisch programma aan.
 • Maar het frustreert je dat jouw cliënten niet genoeg in beweging komen.
  Ze doen niet wat je hen geadviseerd hebt.
  Of het lukt hen niet om over bepaalde hobbels heen te komen.
  Misschien worstelen ze met hun zichtbaarheid of het vragen van gepaste tarieven, waardoor hun praktijk nog niet genoeg stroomt en hun bedrijf niet op een hoger omzetniveau komt.
  Waarschijnlijk durven ze niet voor hun waarde te gaan staan.
 • Ze hebben het programma bij je gekocht en je voelt je verantwoordelijk.
  Het laat je niet los en doet je best om hen zo goed mogelijk vooruit te helpen.
  Je scherpt je begeleiding aan, maar de resultaten blijven uit.
  Het voelt als dat het niet genoeg is wat je aanbiedt. Je vraagt je af wat je nog meer voor hen kan doen.

Belemmerende gevoelens en overtuigingen vormen vaak het grootste struikelblok voor ondernemers.

Jouw ondersteuning om een succesvolle praktijk te creëren kan volledig gesmoord worden door hun zelf-beperkende mindset. Ze blijven vastzitten in vastgeroeste patronen.

DOORBRAAK CREËREN

 • Je verlangt ernaar dat jouw cliënten als een speer gaan onder jouw begeleiding. En dat is ook mogelijk!
  Natuurlijk heb je ideale klanten die het gelijk oppakken. Maar ik weet ook dat een flink percentage het nog niet gelijk doet. En er is ook een percentage, die het nooit zal oppakken. Maar het percentage dat de potentie wel heeft, maar niet durft, daar kan ik een bijdrage aan leveren.
 • Ze hebben het nodig om beperkende patronen te doorbreken waarin ze nu vast zitten. Ze hebben allerlei belemmerende gevoelens en overtuigingen die hen klein houden en waardoor ze niet verder komen. Dit is precies waar ik bij kan helpen.

Gelukkig kan dit in die diepere lagen getransformeerd worden,

zodat ze ÍN en MÈT hun praktijk tot bloei kúnnen komen.

EEN DOORBRAAKSESSIE VOOR JOUW KLANTGROEPEN

In een krachtige transformatiesessie voor jouw groep ga ik met ze aan de slag om vele ondernemers blokkades, zoals beperkende overtuigingen, gevoelens en angsten rondom ‘zichtbaarheid’ en ‘eigenwaarde’ op te ruimen en die te transformeren in ondersteunende gevoelens en overtuigingen. Hierdoor zal het stukken makkelijker en lichter voor ze kunnen gaan. Je plukt er trouwens zelf ook direct de vruchten van wanneer je meedoet. Hierdoor doorbreek je zelf ook al een aantal limitaties waardoor je door kunt groeien met je bedrijf.
.

Hier reviews van een paar business coaches die hier ervaring mee hebben, die er enthousiast over zijn:

REVIEW

Ze waren altijd laaiend enthousiast na haar sessies en voelde zich direct veel lichter en vrijer om hun marketing actief op te pakken.

In mijn programma’s help ik jaarlijks 10-tallen coaches en therapeuten aan een goedlopende praktijk. Manon heeft verschillende keren voor deze ondernemers een online xxxx sessie verzorgd. (Je moet hier zelf maar even vullen welke naam jou dient)
Bij veel ondernemers spelen er op onbewust niveau thema’s die voor weerstand zorgen, waardoor ze niet lekker uit de startblokken komen. Zoals ‘voor je waarde gaan staan’ of ‘zichtbaar worden’. En ik weet inmiddels dat ik hen dan nog zoveel tips en tools kan geven, maar dan ze het dan toch nét niet goed kunnen ontvangen omdat zij niet eerst die onbewuste patronen en angsten doorbreken.
Daarom heb ik Manon gevraagd dit bij mijn klanten te doen.
Ze waren altijd laaiend enthousiast na haar sessies en voelde zich direct veel lichter en vrijer om hun marketing actief op te pakken.
Manon heeft eveneens een keer een sessie gedaan op een live evenement. Deze sessie kreeg eveneens een hoge waardering. Manon legt vooraf goed uit wat ze gaat doen, creëert een veilige en fijne omgeving en zorgt ook dat ze de sessie op zo’n manier afrondt, waardoor mensen zich echt gezien voelen. Ik kan Manon daarom van harte aanbevelen als je nóg meer impact wilt creëren met jouw business coaching.

Ingrid Beerse – Bureau Beerse (Business Coaching voor coaches en therapeuten met een eigen praktijk)

Wat mag jij verwachten in deze groepstransformatiesessie?

  • In dit transformatie event zullen jouw klanten de kracht van hun onderbewustzijn leren kennen en daarmee het belang om het te herprogrammeren zodat wensen en doelen ook ondersteunt en bereikt kúnnen worden.
  • Ze zullen veel innerlijke belemmeringen ontdekken, die hen al die tijd hebben klein gehouden met hun praktijk.
  • Hiervoor leren ze een test-methode om ten alle tijd te kunnen verifiëren of ze zichzelf saboteren in wat ze graag willen bereiken.
  • Tijdens de transformatiesessies in dit event zullen gigantisch veel angsten, belemmerende gevoelens en overtuigingen rondom zichtbaarheid en eigenwaarde worden opgelost. Hierdoor verkrijgen ze een reëler zelfbeeld, stijgt hun gevoel van eigenwaarde, waardoor hun zelfvertrouwen groeit. Ze hebben meer lef om stappen te nemen. Dit maakt dat ze ook veel meer voor hun waarde gaan staan en zich met meer gemak met hun praktijk laten zien. Hierdoor zullen ze veel meer potentiële klanten kunnen bereiken en meer klanten aantrekken. Het zal dan meer kunnen gaan stromen in hun praktijk en ervaren ze meer voldoening..
  • Tevens krijgen ze richtlijnen mee om hun onderneming blijvend in de goeie richting bij te sturen.

Jullie resultaat:

 • Zowel voor jou als voor hen zullen veel zelf-saboterende gedragspatronen, conditioneringen en innerlijke tegenwerkingen zijn doorbroken en zelfbeperkingen opgeruimd. Hierdoor worden veel meer mogelijkheden gecreëerd.
 • Ze hebben meer lef gekregen om stappen te nemen en zullen het stukken leuker gaan vinden om zichtbaar te zijn.
 • Jullie zullen je bevrijd voelen van veel onderdrukkende ballast en opgetild en opgeladen de sessie verlaten.
 • Al met al zal het allemaal wat makkelijker en lichter gaan waardoor het op vele fronten in de praktijk meer kan gaan stromen.
 • Je kunt zelf ook succesvoller worden, doordat jouw klanten betere resultaten boeken, meer tevreden zijn in het traject of training bij jou. Dit zal dan op zichzelf indirect reclame zijn voor jou als coach/trainer/opleider.
 • Hiermee ontstaat er een WIN-WIN situatie voor alle partijen, omdat iedereen dan werkt aan hun persoonlijke vooruitgang en het succes van hun eigen onderneming.

LA LA LA Waarom werken met mij?

Met 14 jaar diepgaande expertise ben ik dé meester in het doordringen van het onderbewustzijn, waar ik als gedreven mind-detective ondernemers bevrijd van belemmerende money-mindsets en succesblokkades. Mijn intuïtieve gaven ontrafelen moeiteloos diepgewortelde angsten, trauma’s en patronen. Als transformatie-expert bevrijd ik ondernemers van angst voor zichtbaarheid, waardoor ze met hernieuwd zelfvertrouwen stralen. Mijn cliënten durven nu zonder schroom hun waarde te belichamen, vragen vol zelfvertrouwen het gewenste bedrag, trekken gemakkelijker klanten aan en ervaren ongekende groei. Ik ben jouw sleutel tot zelfontplooiing en zakelijk triomf, een meester in het ontgrendelen van ongekend potentieel.

Door met mij te werken sleutel je niet aan de oppervlakte, maar aan de programmering waarmee jij elke dag onbewust creëert en die voor minstens 95% jouw resultaten bepaalt. Ik weet het onzichtbare verhaal achter jouw verhaal te ontdekken. We vinden de wortels van jouw innerlijke belemmeringen en onbewuste zelfsabotage. Én we lossen het ook dáár, in de kiem, direct op.

Belemmerende overtuigingen en gevoelens (o.a. angsten oplossen, trauma’s helen) gaan we opschonen en elimineren. Ongewenste patronen gaan we doorbreken. We gaan de mindset van jouw onderbewustzijn afstemmen op wat jij wenst te creëren. Alleen dán hou je niet meer tegen wat je juist zo graag wilt verwezenlijken. Je bevrijdt je van zeer veel zelfbeperkingen.

Door deze herprogrammering openen we deuren en creëren we vele nieuwe mogelijkheden voor jou. Hiermee bewerkstellig je van binnenuit jouw persoonlijke en professionele groei ín en mét jouw bedrijf. Werken met mij is diep, warm en krachtig.

Ook de oefeningen en meditatieve processen in de online transformatieomgeving waarmee je zelf aan de slag gaat zal je veel opleveren.

Jouw investering

Tja, en wat kost nou zo’n diepe groepstransformatiesessie? Die gedachte heb je vast al gehad. Het kost je eigenlijk alleen maar aandacht, energie en enkele uurtjes tijd. Want voor de rest levert het alleen maar heel veel op, voor zowel jezelf als voor jouw klanten, zowel zakelijk als privé. Want die mooie veranderingen die gemaakt worden heeft effect op alle gebieden in jullie leven.

Tot een groep van 20 mensen zal jouw investering voor deze groepstransformatiesessie 500 euro (btw-vrij) zijn. Dat is een schijntje bij wat het jou en jouw klantgroepen gaat opleveren. Voor extra deelnemers kost het 25 euro meer per deelnemer.

Wil jij graag meer groei en succes voor jouw klanten en jouzelf creëren?

Vraag dan nu meteen deze transformatiesessie aan. 

Mindset – Groeipakket voor de ondernemer:

Ja, ik wil dit en kies voor een betaling in 1 termijn en verkrijg korting.

Mindset – Groeipakket voor de ondernemer:

Ja, ik wil dit en kies voor een betaling in 4 termijnen.

Wil je eerst nog even wat vragen of overleggen?

Neem gerust contact met mij op

Gratis en vrijblijvend 30 min. Online Eerste Consultatie Vraag hier aan

x
Translate »